ΑΘΗΝΑ
06:24
|
26.04.2024
Καρδιοχειρουργό «Μεσσία», με σχέσεις με ύποπτη ΜΚΟ, καταγγέλλουν οι γονείς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο μικροσκόπιο των αρχών φέρονται να έχουν μπει οι θάνατοι 15 παιδιών, τους τελευταίους μήνες, σε δύο νοσοκομεία της χώρας με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται καρδιοχειρουργός τον οποίον καταγγέλλουν οι γονείς για πλημμελείς ενέργειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastiko.gr το βασικό τμήμα της έρευνας αφορά μια ιδιωτική κλινική, ενώ οι Αρχές καλούν σε καταθέσεις γονείς των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους, γιατρούς και άλλα πρόσωπα.

Όπως λένε οι γονείς, σε επιστολή που έστειλαν στο υπουργείο Υγείας, τα 15 παιδιά χάθηκαν συνεπεία πλημμελών ενεργειών συγκεκριμένου καρδειοχειρουργού.

«Ο επικεφαλής διευθυντής είναι ένας ψεύτικος ‘Μεσσίας’. Στα περίπου 70 χειρουργεία, το 20% των παιδιών έχασαν τη ζωή τους και πολλά ακόμα δεν επανήλθαν ποτέ μετά από την εγχείρησή τους. Έμειναν φυτά. Δεκαπέντε παιδιά που μας κάνουν να μην μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια, να μην μπορούμε να αναπνεύσουμε και να μην μπορούμε πλέον να σιωπούμε».

«Τα λάθη και οι θάνατοι πρέπει να σταματήσουν. Δεν μπορούμε να δούμε άλλα φέρετρα θυσιαζόμενα στον βωμό ιατρικών λαθών και παραλείψεων. Δε θα κάνουμε πίσω και θα φτάσουμε το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο εις μνήμη των παιδιών μας που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους», καταλήγει η επιστολή των γονέων.

Σύμφωνα με το MEGA, οι έρευνες ξεκίνησαν μετά από έγγραφη αναφορά που στάλθηκε σε συλλόγους καρδιοπαθών παιδιών το 2021, και ζητήθηκε η συνδρομή επιθεωρητών και στελεχών του υπουργείου Υγείας, σχετικά με μία υποτιθέμενη παγκόσμια πατέντα δακτυλίου που χρησιμοποιείται στις καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις και διαθέτει ο συγκεκριμένος παιδοκαρδιοχειρουργός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει πλέον αποχωρήσει και από τα δύο νοσοκομεία στα οποία εργάζονταν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του dikastiko.gr4, ο καταγγελλόμενος γιατρός εμφανίζεται να έχει χορηγό, εταιρεία με σκάνδαλα που απασχολούν τη Δικαιοσύνη, ενώ οι ίδιες έρευνες έχουν δείξει ότι παρότι ισχυρίζεται ότι χειρουργεί αφιλοκερδώς, στόχος του είναι οι εισπράξεις μεγάλων χρηματικών ποσών μέσω μιας ξένης φιλανθρωπικής ΜΚΟ δικής του επινόησης και η οποία βρίσκεται υπό εκκαθάριση από το 2011, συμπληρώνοντας ότι η διεύθυνση έδρας και λειτουργίας της είναι ανυπόστατη και ψεύτικη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

The Old Oak: A symbol of endurance

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα