ΑΘΗΝΑ
21:30
|
15.05.2024
Θέμα ημερών να προχωρήσει η ΕΛΑΣ στην ταυτοποίησή τους. Για καθυστερήσεις διαμαρτύρεται ο δικηγόρος της μητέρας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα εντάλματα σύλληψης ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση της σωματεμπορίας και των βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό, ετοιμάζουν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την έκτη κατάθεση του παιδιού προ ημερών, οι αρχές έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» οκτώ άτομα, δύο Έλληνες και έξι αλλοδαπούς, για τα οποία η ανήλικη έχει δώσει συγκεκριμένα στοιχεία που φαίνεται να επαρκούν για την ταυτοποίησή τους.

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η καθυστέρηση που υπάρχει. Δεν έχουν καν καλεστεί τα συγκεκριμένα πρόσωπα που έχει υποδείξει το παιδί. Έχει δώσει όλα τα στοιχεία και είναι πολύ εύκολο για τις ανακριτικές αρχές να βρουν τους συγκεκριμένους άνδρες», δήλωσε στο Star ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Μέχρι στιγμής για τη φρικιαστική αυτή υπόθεση έχουν συλληφθεί 24 άτομα, ανάμεσά τους και η μητέρα του κοριτσιού που παραμένει προφυλακισμένη και μάλιστα πρόσφατα της απαγορεύτηκε να συναντάται με το παιδί.

Οι δικηγόροι της έχουν προσφύγει στην απόφαση των αρχών να μη βλέπει την κόρη της, η οποία επέμενε και στην έκτη κατάθεσή της ότι η μητέρα της δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φίτσο μετά την πολιιτκή δολοφονική απόπειρα

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Βρέθηκαν προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα

Σφοδρός επικριτής του Σλοβάκου πρωθυπουργού ο 71χρονος δράστης

Χιλιάδες Καναδοί εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα