ΑΘΗΝΑ
23:21
|
23.09.2023
Από την Κρήτη στάλθηκε ένα «ισχυρό μήνυμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε προεκλογική εμφάνιση στο Ηράκλειο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Νίκησαν αυτοί που σας μίλησαν την γλώσσα της αλήθειας. Αυτοί που δεν κρύφτηκαν στις δυσκολίες, αυτοί που σας μίλησαν τεκμηριωμένα. Αυτοί που σας παρουσίασαν ένα πρόγραμμα συγκροτημένο για την επόμενη ημέρα της χώρας. Και ηττήθηκαν αυτοί που επανήλθαν στα γνωστά τους ψέματα και στα παραμύθια τα οποία δοκιμάσαμε, τα απορρίψαμε και τα ξανα-απορρίψαμε. Και τους συνέτριψε ο ελληνικός λαός» είπε απόψε στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Μητσοτάκης ευχαρίστησε στη συνέχεια τους πολίτες «που έκαναν όλη την Ελλάδα γαλάζια» προσθέτοντας ότι και από την Κρήτη στάλθηκε ένα «ισχυρό μήνυμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου», κάνοντας λόγο για μήνυμα «συνέχειας και αποφασιστικότητας» και για ένα «μήνυμα ενότητας» πως η Ελλάδα θα συνεχίσει να πορεύεται «στο δρόμο της σταθερότητας και στο δρόμο της προκοπής».

Αναφερόμενος τέλος στις νέες εκλογές της 25ης Μαΐου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε:

«Στις 21 Μαΐου πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Αλλά αυτή η νίκη είναι ημιτελής. Θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 25ης Ιουνίου. Τότε θα ολοκληρωθεί η νίκη μας» είπε και ζήτησε την αυτοδυναμία στις εκλογές, με ισχυρό ποσοστό. «Θα τον πετύχουμε τον στόχο μας» τόνισε, γιατί «έχουμε τον αέρα στα πανιά μας. Ξέρουμε ότι είμαστε νικητές, αλλά δεν είμαστε αλαζόνες. Το αίσθημα που μας γεμίζει είναι το αίσθημα της ευθύνης στις δύσκολες συνθήκες».

Αύριο (Τετάρτη 31.05.2023), ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τις Περιφερειακές Ενότητες Ρεθύμνης και Χανίων. Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Πέραμα Ρεθύμνης.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στα Χανιά, όπου θα επισκεφθεί τις Βρύσες, τον Πλατανιά, την Κίσσαμο και το Θέρισο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Η αστυνομία της Φλόριντα σταμάτησε 10χρονο οδηγό στον αυτοκινητόδρομο

Σουδάν: Ο αρχηγός του στρατού ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμος για ειρηνευτικές συνομιλίες

Πώς η φαιντανύλη «σαρώνει» τις ΗΠΑ

Η Τουρκία συνέλαβε 439 παράτυπους μετανάστες και έσωσε 102 την ίδια μέρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα