ΑΘΗΝΑ
07:44
|
02.05.2024
Εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι, αρκετά μακριά από το σημείο όπου αρχικά αναζητούνταν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τραγική κατάληξη είχε η μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε από χθες, στον Πύργο για τον εντοπισμό ενός δίχρονου κοριτσιού Ρομά, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν διέφυγε της προσοχής των οικείων τους, κοντά σε αρδευτικό κανάλι.

Το άτυχο κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό, σήμερα το πρωί, μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Καταραχίου, αρκετά μακριά από το σημείο που αρχικά αναζητούνταν. Ο θάνατός της φαίνεται να οφείλεται σε πνιγμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, το παιδάκι χάθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι προκαλώντας αναστάτωση στην οικογένειά του που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες ξεκίνησαν έρευνες σε μια μεγάλη ακτίνα στη δυτική πλευρά του Πύργου, ξεκινώντας από την περιοχή του στρατοπέδου και καταλήγοντας στο αυλάκι κοντά στη Φιλοθέη. Η επιχείρηση διεκόπη κατά τη διάρκεια της νύχτας, και ξεκίνησε πάλι με το πρώτο φως της ημέρας.

Στις έρευνες, εκτός από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τους πυροσβέστες της Π.Υ. Πύργου, συμμετείχαν και ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6η Ε.Μ.Α.Κ. της Πάτρας με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργατική Πρωτομαγιά: Αγώνας για δικαιώματα και λευτεριά στην Παλαιστίνη

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και πάλι σκόνη από την Αφρική

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα