ΑΘΗΝΑ
14:44
|
25.04.2024
Θα εξετάσουν το καταγραφικό της επιβατικής αμαξοστοιχίας, αναζητώντας ευθύνες και για άλλους πλην των επτά στους οποίους έχει ασκηθεί δίωξη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έρευνα για ποινικές ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα πέρα των εφτά για τους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη μέχρι στιγμής

Την πόρτα του εφέτη ανακριτή που έχει στα χέρια του τον φάκελο της υπόθεσης των Τεμπών, πέρασαν σήμερα το πρωί, οι τέσσερις Ιταλοί εμπειρογνώμονες, οι οποίοι θα εξετάσουν το καταγραφικό της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου με την εμπορική, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 άτομα.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, με τη συνδρομή των Ιταλών καθώς και με τα συμπεράσματα των εμπειρογνωμόνων που όρισαν οι δικαστικές αρχές οι οποίοι παρίστανται σήμερα στη διαδικασία- αναμένεται να συμπληρωθεί το τελικό πόρισμα από το οποίο θα φανεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα πέρα των εφτά για τους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζεται πως χθες ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των στελεχών του ΟΣΕ στους οποίους ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή – Αρνείται τις κατηγορίες

Ξεκίνησε η δίκη 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα