ΑΘΗΝΑ
15:38
|
19.04.2024
Οι δειγματοληψίες για την Αττική έδειξαν 43 ακτές κατάλληλες για κολύμβηση και 7 ακατάλληλες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εδώ και σαράντα τέσσερα (44) χρόνια, κάθε χρόνο το ΠΑΚΟΕ πριν από κάθε κολυμβητική περίοδο, δηλαδή τον μήνα Μάιο, πραγματοποιεί δειγματοληψίες, μετρήσεις και προσδιορισμό μικροβίων σε παράλιες ελεύθερες και ελεγχόμενες στο νομό της Αττικής και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Οι μετρήσεις και οι προσδιορισμοί μικροβίων γίνονται στα πιστοποιημένα ιδιόκτητα εργαστήρια του ΠΑΚΟΕ, από επιστήμονες με εμπειρία. Επίσης τις δειγματοληψίες πραγματοποιούν συνεργεία εξειδικευμένων εθελοντών με τουλάχιστον δεκαετή εμπειρία.

Το 2023 οι δειγματοληψίες για την Αττική ξεκίνησαν στις 2 Μάιου και τέλειωσαν στις 6 Μάιου, ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ξεκίνησαν στις 8 Μάιου και τέλειωσαν στις 18 Μάιου.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε με πίνακες την καταλληλότητα ακτών κολύμβησης από τον Πειραιά έως την Βουλιαγμένη, όπου ελέγχθηκαν 50 παραλίες εκ των οποίων οι 43 είναι κατάλληλες για κολύμβηση και οι 7 ακατάλληλες. Από σήμερα και μέχρι το τέλος Ιονίου θα παρουσιάζονται τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) τα αποτελέσματα και των άλλων περιοχών της Αττικής και εκτός Αττικής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Εκλογές στην Ινδία: Στις κάλπες από σήμερα και μέχρι την 1η Ιουνίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα