ΑΘΗΝΑ
05:59
|
21.05.2024
Η υπόθεση του έκλυτου βίου του Χάντερ Μπάιντεν ξεπαγώνει, διόλου τυχαία, μερικούς μήνες πριν την έναρξη της κούρσας των προεδρικών εκλογών του 2024.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα άπλυτα στην φόρα από το ξεχασμένο για σέρβις λάπτοπ του γιου του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, ισχυρίζεται πως δημοσιοποιεί σήμερα μία ειδικά φτιαγμένη ιστοσελίδα για αυτό το σκοπό.

Σύμφωνα με το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today,  πρόκειται για την ιστοσελίδα hunterbidenmedia.com που στήθηκε μετά από μήνες συλλογής 10.000 επιλήψιμων (οι περισσότερες) φωτογραφιών της περιόδου 2008-2010. Πέρα από σεξουαλικά σκάνδαλα, η ιστοσελίδα υποτίθεται πως δίνει στοιχεία και για οικονομικά και άλλα σκάνδαλα που εμπλέκουν άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος της οικογένειας Μπάιντεν.

Αυτοί τουλάχιστον οι ισχυρισμοί διοχετεύονται και σε αμερικανικά ΜΜΕ μολονότι η ίδια η ιστοσελίδα έχει προβλήματα και δεν είναι προσβάσιμη.

Δικηγόρος του Χάντερ Μπάιντεν φέρεται πως έχει καταθέσει μήνυση κατά του Μακ Άιζακ που θεωρείται ιδιοκτήτης του καταστήματος σέρβις υπολογιστών στο Γούλμινγκτον τον Απρίλιο του 2019 όπου το άφησε για πάνω από τρεις μήνες. Ο Άιζακ επικαλούμενος τη νομοθεσία του Ντελαγουέαρ οικειοποιήθηκε το ξεχασμένο λάπτοπ θεωρώντας το «προσωπική του περιουσία» καθώς ο Χάντερ Μπάιντεν το είχε αφήσει για επιδιόρθωση στο μαγαζί του αλλά το ξέχασε.

Δικηγόρος του Χάντερ έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του τελευταίου μεταξύ άλλων για παραβίαση ιδιωτικότητας και προσωπικών δεδομένων καθώς φέρεται πως έχει στοιχεία πως ο Mac Isaac οικειοποιήθηκε τον προσωπικό υπολογιστή του γιου του Προέδρου πριν τους τρεις μήνες.

Σε κάθε περίπτωση το περιβόητο λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν έχει αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως και από το περιβάλλον του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και δεν αποκλείεται να αξιοποιηθεί εκ νέου όσο θα βαδίζουμε προς τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υπερήφανος δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Κλιματικής κρίσης ετοιμάζουν οι πυροσβέστες

Τι είπε απόψε στο διάγγελμά του ο Νετανιάχου για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Ιρανικές προεδρικές εκλογές στις 28 Ιουνίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα