ΑΘΗΝΑ
01:37
|
27.07.2024
Με τη δύναμη του φεγγαριού ο Άδωνις Γεωργιάδης μεταμορφώνεται σε ψηλό, ξανθό, γαλανομάτη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ψηλός, ξανθός και γαλανομάτης θα ήθελε να είναι ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ο ίδιος αποκάλυψε εχθές το βράδυ σε μια ακόμη απολαυστική συνέντευξή του ακριβώς, δηλαδή, όπως ακριβώς ο συνονόματός του Έλληνας θεός.

Τι και εάν οι θεές του Ολύμπου-και όχι μόνο-σφάζονταν στην ποδιά του πανέμορφου Άδωνι, έτσι ακριβώς φαίνεται να συμβαίνει και με τον πρώην υπουργό μας, ο οποίος θέλοντας να ειρωνευτεί τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Μάντζο, που μιλούσε για την ανάγκη ενός πολίτη να αμείβεται καλά, χωρίς να αναγκάζεται σε υπερωριακή εργασία, δήλωσε με περίσσια χαρά, χιούμορ (oh Jesus) και ειρωνεία, ότι και αυτός θα ήθελε να ήταν ψηλός, ξανθός και γαλανομάτης, αλλά… τι να κάνουμε;

Τι να κάνουμε λοιπόν, που τελικά έχουμε έναν υπουργό Ανάπτυξης, μαυρομάλλη, μαυρομάτη και μεσαίου αναστήματος; Τίποτα δεν θα κάνουμε, γιατί μπορεί να μην είναι Άδωνις ο… Άδωνις, αλλά το ταλέντο του ως πολιτικός μας φτάνει και μας περισσεύει! Μην είμαστε και αχάριστοι!!

Γιατί μπορεί να μην έχουμε στη Βουλή «νέο, ωραίο, γαλανά μάτια» υπουργό, αλλά θα έχουμε και 180 βουλευτές της ΝΔ και μισθούς για κλάματα και υπερωρίες θα κάνουμε και υψηλά ενοίκια και πανάκριβα τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ και και και…

Και φυσικά δεν θα μιλάμε για «ντεμοντέ» θέματα όπως πλειστηριασμούς α’ κατοικίας με τον κ. Άδωνι και άλλες τέτοιες αηδίες… Γιατί τέτοια ποταπά θέματα δεν αξίζουν σε έναν θεό, όπως τον Άδωνι.

Ας το διασκεδάσουμε λοιπόν και μην είμαστε και πλεονέκτες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πράκτορας του εξωτερικού για το Κρεμλίνο η ρωσική έκδοση της Bild

Ζυμώσεις για μία νέα συμφωνία Βρετανίας-Ε.Ε. βλέπει το Politico

Δίκη Μάτι: Μάρτυρες ρίχνουν ευθύνες σε Λιμενικό, Πυροσβεστική και Αστυνομία

Πολωνία: Ψηφίστηκε νόμος που επιτρέπει στη συνοριοφυλακή να πυροβολεί μετανάστες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα