ΑΘΗΝΑ
08:00
|
19.05.2024
Είχε καθορίσει με κάθε λεπτομέρεια όχι μόνον την αποτέφρωσή του στη Ριτσώνα αλλά και το ποιοι θα έρθουν στην κηδεία του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον ύστατο αποχαιρετισμό στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας έδωσαν συγγενείς, συνεργάτες και στενοί φίλοι στον πρώην υπουργό επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρο Πάγκαλο που πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 84 ετών.

Επικήδειους εκφώνησαν ο πρώην Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Χρήστος Γεραρής, η δημοσιογράφος Έλλη Στάη, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο γιος του Ανδρέας Πάγκαλος και ο ιδιαίτερος γραμματέας του Κώστας Μήτσης που τον φρόντισε τα τελευταία εννιά χρόνια της ζωής του, τονίζοντας στην ομιλία του:

«Πριν ένα περίπου χρόνο βλέπαμε μαζί την ταινία “Ευτυχία” που πραγματεύονταν τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Σε κάποια στιγμή έπεσε ένα τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη, το “τελευταίο βράδυ μου”. Όταν το άκουσε μου είπε: Αυτός ο Καζαντζίδης ήταν Ελευσίνιος, ένας μαλάκας και μισός ήταν, αλλά αυτό το τραγούδι είναι ωραίο, είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να ακούσω όταν θα με αποχαιρετάτε».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απονευρωμένοι αλγολόγοι, παροπλισμένα Ιατρεία Πόνου και ασθενείς στο έλεος της οδύνης

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων πλησιάζει τους 35.400

Αφγανιστάν: Τρεις Αφγανοί και τρεις Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα