ΑΘΗΝΑ
11:46
|
10.05.2024
Δεκάδες άτομα απέτρεψαν την έξωση μίας μητέρας και ενός παιδιού ΑΜΕΑ στα Άνω Πετράλωνα. Το σπίτι δεν το πήραν αυτή τη φορά τα αρπακτικά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Γείτονες, φίλοι, συγγενείς, μέλη και υποστηρικτές του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ βρέθηκαν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι στο πλευρό μίας μητέρας και του παιδιού της, αμφότεροι άτομα με αναπηρίες, προκειμένου να αποτρέψουν την έξωση από το σπίτι τους στα Άνω Πετράλωνα.

Ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Χρήστος Κατσώτης υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Νότιο Τομέα της Αθήνας συμμετέχοντας και αυτός, όπως δεκάδες άλλα άτομα, στην κινητοποίηση στα Άνω Πετράλωνα. Όπως τόνισε πρόκειται για κινητοποίηση αλληλεγγύης σε ένα προσφυγικό σπίτι για ένα δάνειο που πήραν άτομα ΑΜΕΑ για να ικανοποιήσουν βασικές ανάγκες. Το δάνειο είναι σαφώς υποδεέστερο σε σχέση με την αξία του ακινήτου, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής, αναδεικνύοντας την αξία της αλληλεγγύης σε περιπτώσεις έξωσης φτωχών ανθρώπων από τα σπίτια τους, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Βέλγιο: Εργαζόμενοι διέκοψαν την μετάδοση  του τραγουδιού του Ισραήλ στη Eurovision

«Δικαιοσύνη στα θύματα της Πύλου»: Συναυλία την Κυριακή στου Ρουφ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Φοίβο Ιωαννίδη

Δολοφονία Αντώνη Καργιώτη: Παραπομπή με βαρύ κατηγορητήριο ζητά ο εισαγγελέας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα