ΑΘΗΝΑ
22:11
|
23.04.2024
Η κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή από χτυπήματα κοντά στο ποιμνιοστάσιό της. Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο βίαιος θάνατος μιας 68χρονης γυναίκας στην κοινότητα Ποδοχωρίου του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς πολλά είναι ακόμα τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το έγκλημα.  

Η 68χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που της προκάλεσε ο δολοφόνος της.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Η 68χρονη γυναίκα που ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχε παιδιά, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητός στην κοινωνία του μικρού χωριού, όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην περιοχή, Β. Λωλίδης.

«Έχουμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίζαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό, τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», δήλωσε κάτοικος του χωριού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα