ΑΘΗΝΑ
13:10
|
27.06.2026
Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ εντόπισαν… αμέλειες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο (strip club) και σε καφέ-εστιατόριο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο νέες περιπτώσεις φοροδιαφυγής στην Μύκονο εντόπισαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Μετά το λουκέτο σε γνωστό νυχτερινό club restaurant, η συντονισμένη έφοδος των ελεγκτών της ΑΑΔΕ στη Μύκονο βρήκε ακόμα δύο επιχειρήσεις, οι οποίες διαπιστώθηκε ότι είναι… αμελείς στην εφαρμογή των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Συγκεκριμένα: 

  • Γνωστό νυχτερινό κέντρο (strip club) δεν είχε διαβιβάσει στο e-send 266 παραστατικά (τιμολόγια και αποδείξεις), καθαρής αξίας 15.000 ευρώ.
  • Καφέ εστιατόριο στη χώρα δεν είχε διαβιβάσει 141 αποδείξεις, καθαρής αξίας 2.750 ευρώ.

Σε αμφότερες τις επιχειρήσεις επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, καθώς και λουκέτο 48 ωρών.

Ταυτόχρονα, οι ελεγκτές κάνουν φύλλο και φτερό τα βιβλία των επιχειρήσεων, ώστε να δουν εάν υπάρχουν και άλλες παραβάσεις στην φετινή ή και σε παλαιότερες χρήσεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Βοιωτία-Εστάλη μήνυμα από το 112

Συντριβή μικρού αεροσκάφους σε ουρανοξύστη στο Πεκίνο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό λόγω έργων

Κλειστές για το κοινό περιοχές του Δήμου Αριστοτέλη στη Χαλκιδική

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα