ΑΘΗΝΑ
20:02
|
07.05.2024
Οι επτά άνδρες (διαφόρων εθνικοτήτων) κρίθηκαν προφυλακιστέοι σε σχέση με την υπόθεση της μαστροπείας και βιασμών του παιδιού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθερος υπό περιοριστικός όρους αφέθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα μόνον ο ένας από τους οκτώ άνδρες που είχαν προφυλακιστεί την περασμένη βδομάδα ως ενεχόμενοι στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Ο άνδρας που αφέθηκε ελεύθερος φέρεται πως είναι κατά πληροφορίες περίπου 20 ετών και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Είχε δε συλληφθεί μαζί με τον πατέρα του.

Οι άλλοι επτά κατηγορούμενοι (διαφόρων εθνικοτήτων) κρίθηκαν προφυλακιστέοι καθώς βρέθηκαν σε βάρος τους περισσότερα στοιχεία σε σχέση με την υπόθεση της μαστροπείας και βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό από ομάδα ατόμων με επικεφαλής τον 54χρονο βιαστή και μαστροπό, Ηλία Μίχο.

Πάντως, και οι οκτώ είχαν αναγνωριστεί από την 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση ως συμμετέχοντες στην κακοποίησή της.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη,εκτιμάται πως στη φυλακή βρίσκονται 28 άνδρες για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού του ανήλικου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Σταύρωση και Ανάσταση της Παλαιστίνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα