ΑΘΗΝΑ
01:15
|
05.10.2023
Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε, από ό,τι φαίνεται, τα λεγόμενα του κ. Μητσοτάκη για τρίτες εκλογές, εάν δεν βγει η ΝΔ με αυτοδυναμία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για τρίτες εκλογές άφησε ο Άδωνις Γεωργιάδης εφόσον η Νέα Δημοκρατία δεν εξασφαλίσει αυτοδυναμία στην κάλπη της 25ης Ιουνίου. «Δεν απειλούμε κανέναν και δεν μας αρέσουν οι απειλές. Όμως όταν φτάσει ο κόσμος στην κάλπη, θα πρέπει να ξέρει την αλήθεια. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ας υποθέσουμε ότι έχουμε μία επτακομματική βουλή και έχουμε μέσα την Πλεύση Ελευθερίας και τη Νίκη.

Ο Μητσοτάκης είπε ότι “δεν πρόκειται να συνεργαστώ με κόμματα στα δεξιά μου”. Άρα αν μπει η Νίκη και έχει ξαναμπεί η Ελληνική Λύση, αυτά τα δύο κόμματα αποκλείονται. Με ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και αν μπει η Πλεύση Ελευθερίας, δεν μπορούμε να κάνουμε κυβέρνηση.

Το μόνο κόμμα με το οποίο μπορούμε να κάνουμε κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ. Ο αρχηγός του είπε μετ’ επιτάσεως και χθες ότι “και 150 να έχει ο Μητσοτάκης, εγώ δεν του δίνω ψήφο εμπιστοσύνης”Αν δεν έχουμε αυτοδυναμία, το ελληνικό Σύνταγμα λέει πως πάμε σε νέες εκλογές», είπε αρχικά ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην εκπομπή του Action24 «Πρωινή Ζώνη».

«Εφόσον το μόνο κόμμα που μπορούμε να συνεργαστούμε, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν συνεργάζεται ποτέ μαζί μας, αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία θα έχουμε εκλογές, αυτό είπε ο Μητσοτάκης. Δεν το είπε ως απειλή, αλλά ως διαπίστωση. Και εκλογές θα γίνουν περίπου τον Δεκαπενταύγουστο, αναγκαστικά, δεν βγαίνουν αλλιώς τα νούμερα», κατέληξε ο Άδωνις, προκαλώντας το σχόλιο του δημοσιογράφου και παρουσιαστή της εκπομπής, Γιώργου Κακούση, ο οποίος είπε: «Βοήθειά μας, καλά που δεν μας απειλείτε».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
ΣΥΝΑΦΗ

Στη Μόσχα από βδομάδα ο πρωθυπουργός του Ιράκ

Θα αλλάξουν όλες οι διοικήσεις των νοσοκομείων, λέει ο υπουργός Υγείας

Πρόταση ευρωβουλής για δωρεάν μεταφορά χειραποσκευών στα αεροπλάνα

Ιστορικά αναγκαίος ένας πολυπολικός κόσμος, λέει ο Πούτιν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα