ΑΘΗΝΑ
17:09
|
18.04.2024
Τέσσερις νεαροί έως 19 ετών αρχικά γρονθοκόπησαν 15χρονο για να του κλέψουν το κινητό και μετά προσπάθησαν να βιάσουν μία 17χρονη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σεξουαλική επίθεση σε 17χρονη Πειραιώτισσα και κλοπή κινητού τηλεφώνου σε έναν 15χρονο, τον οποίο απείλησαν με σοβαρό τραυματισμό, εξαπέλυσαν σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην παραλία της Φρεατίδας στον Πειραιά τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 17 έως 19 ετών που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών Αθηνών-Πειραιά και είναι γνωστοί στους αστυνομικούς για παραβατικές συμπεριφορές.

Ωστόσο, η επίθεση των επίδοξων βιαστών στην κοπέλα δεν εξελίχθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση ενός 22χρονου υπαλλήλου μπιτς μπαρ της περιοχής, που είναι αθλητής καράτε και του τάε κβον ντο, και ο οποίος τους έτρεψε σε φυγή αφού αρχικά προσπάθησε να τους συνετίσει με τα λόγια.

Ο 22χρονος εργαζόμενος Μανώλης Καφετζιάδης, που απέτρεψε το βιασμό της 17χρονης.

Όταν οι τέσσερις αγρίεψαν, πετώντας του πέτρες και  προσπαθώντας να τον χαρακώσουν με σπασμένα μπουκάλια, εκείνος παρέμεινε στη θέση του υπερασπίζοντας την κοπέλα ενώ όσοι βρίσκονταν στην περιοχή είτε κοιτούσαν «παγωμένοι», είτε έμειναν αδιάφοροι. Τελικά, οι τέσσερις νεαροί αναγκάστηκαν να φύγουν τρέχοντας καθώς στην περιοχή πλησίασε ομάδα αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που τους καταδίωξε.

Πριν επιτεθούν στην 17χρονη, η ομάδα των τεσσάρων νεαρών είχε επιτεθεί σε έναν 15χρονο τον οποίο γρονθοκόπησαν και απείλησαν να του χαρακώσουν το πρόσωπο με ένα κομμένο κουτάκι αναψυκτικού και ένα σπασμένο μπουκάλι μπύρας για να του κλέψουν το κινητό τηλέφωνο.

Τελικά, οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι δύο εντοπίστηκαν κοντά στην παραλία της Φρεαττύδας και πρόδωσαν τον τρίτο της παρέας που είχε κρυφτεί σε δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στον Πειραιά. Εκεί κοντά συνέλαβαν και τον τέταρτο της συμμορίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίσυρος: Σε αναστολή ο υπάλληλος του ΥΠΠΟ μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα για την αρχειοθέτηση της μήνυσης συγγενών κατά Τριαντόπουλου

Τέλος το πενθήμερο – Έρχεται η 6ήμερη εργασία από Ιούλιο

ΠΟΥ: Ανησυχία προκαλεί η μετάδοση της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα