ΑΘΗΝΑ
14:05
|
16.04.2024
Παράσταση διαμαρτυρίας αύριο, Πέμπτη 8 Ιουνίου στην έδρα της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την άμεση απόσυρση των πειθαρχικών διώξεων εναντίον τριών εκπαιδευτικών, που δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τηλεκπαίδευση τις μέρες που ήταν κλειστά τα σχολεία της Αττικής λόγω σφοδρής κακοκαιρίας τον περασμένο Φεβρουάριο, ζητούν τα σωματεία των εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με τα σωματεία των εκπαιδευτικών το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο που αφορά στην παροχή τηλεργασίας σε καμία περίπτωση δεν υποχρεώνει τους εκπαιδευτικούς να διαθέτουν τεχνολογικό εξοπλισμό για υπηρεσιακή χρήση στο σπίτι τους, αδυναμία για την οποία οι τρεις εκπαιδευτικοί είχαν ενημερώσει τις διευθύνσεις των σχολείων τους.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, «Ο Περικλής», μέλη του οποίου είναι οι τρεις εκπαιδευτικοί, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας τους παρέπεμψε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με ψευδή στοιχεία, υποστηρίζοντας όχι ότι αδυνατούσαν αλλά ότι αρνήθηκαν να παρέχουν τηλεκπαίδευση.

Το γεγονός αυτό έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων των συλλόγων και σωματείων των εκπαιδευτικών, οι οποίοι προχώρησαν σε ανακοινώσεις καταγγέλλοντας την απαράδεκτη ενέργεια του Διευθυντή Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας και διοργανώνουν παράσταση διαμαρτυρίας αύριο, Πέμπτη 8 Ιουνίου, στις 14:00 στην έδρα της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας (Λεωφόρος Κηφισιάς 20 – Μαρούσι).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Νόνη Δούνια: Μαθαίνεις διπλωματία μέσω… υποκριτικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα