ΑΘΗΝΑ
06:08
|
04.07.2026
Αναστάτωση και καθυστερήσεις στα ταξίδια δεκάδων επιβατών προκάλεσε τηλεφώνημα στην αστυνομία του νησιού για βόμβα στα δύο πλοία της Blue Star.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναστάτωση στους επιβάτες προκάλεσε νωρίς σήμερα το απόγευμα τηλεφώνημα αγνώστου για βόμβα στα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία Διαγόρας και Blue Galaxy που βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού της Ρόδου.

Ειδικότερα, το σκάφος Διαγόρας είχε αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι και αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στο λιμάνι για να αποβιβάσει τους επιβάτες και να γίνει έλεγχος από ειδικούς πυροτεχνουργούς.

Παρόμοια αναποδιά συνέβη και στο πλοίο Blue Galaxy που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 16.00 από το λιμάνι της Ρόδου για τον Πειραιά.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει τις εισόδους και εξόδους του λιμανιού ενώ στο χώρο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις του λιμενικού, της πυροσβεστικής και (μόλις…) ένα ασθενοφόρο.

Και τα δύο σκάφη ανήκουν στην εταιρία Blue Star.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα