ΑΘΗΝΑ
04:22
|
28.04.2024
Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον Κορυδαλλό με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα, με τις αρχές να μην αποκλείουν να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 23:18 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Σοφίας Βέμπο στο Κορυδαλλό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες, ενώ δίπλα ήταν άλλο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart και ακολουθώντας τις εντόπισαν νεκρό σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας δεύτερο άντρα -συγγενή του πρώτου σύμφωνα με πληροφορίες – που πιθανά διέφυγε τραυματισμένος από τη σκηνή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν πάνω από 40 βολίδες από καλάσνικοφ, ενώ η Mercedes ήταν θωρακισμένη.

Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, καθώς ειδικά ο ένας άνδρας έχει βεβαρημένο ποινικό παρελθόν και φαίνεται να έχει σχέση με την Greek Mafia.

Οι δράστες της επίθεσης που φέρονται να άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ διέφυγαν με μαύρο τζιπ, το οποίο αργότερα εγκατέλειψαν αφού το έβαλαν φωτιά στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα