ΑΘΗΝΑ
22:25
|
23.09.2023
«Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτή η επίθεση έχει αρχίσει», δήλωσε ο Πούτιν σε δημοσιογράφους στο Σότσι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε ότι η Ουκρανία έχει ξεκινήσει μια μεγάλη επίθεση κατά του ρωσικού στρατού αλλά οι ουκρανικές δυνάμεις απέτυχαν στους στόχους τους παρά τις έντονες μάχες τις τελευταίες τρεις μέρες.

«Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτή η επίθεση έχει αρχίσει. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι χρησιμοποιούνται οι στρατηγικές εφεδρείες του ουκρανικού στρατού» δήλωσε ο Πούτιν σε δημοσιογράφους στο Σότσι. «Ο ουκρανικός στρατός δεν πέτυχε τους στόχους του σε κανένα τομέα», συμπλήρωσε.

Ο Πούτιν είπε ότι οι μάχες είναι πολύ εντατικές τις τελευταίες τρεις μέρες αλλά ότι «ο εχθρός δεν είχε επιτυχία» σε καμία από τις μάχες.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ σχεδιάζει να επισκεφθεί τη Μόσχα τις επόμενες εβδομάδες

Σουδάν: Ο αρχηγός του στρατού ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμος για ειρηνευτικές συνομιλίες

Κίνα: Αναφορές ότι ο Σι εξετάζει σοβαρά επίσκεψη στη Νότια Κορέα

Ευρεία σύσκεψη την Κυριακή στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα