ΑΘΗΝΑ
23:58
|
07.05.2024
Η Μέι-bot, ο Robo-Τζο, η Τρας-ο-tronic και ο Μάικροτσαπ Ρίσι…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την Πέμπτη που μας πέρασε ο επιρρεπής στις γκάφες πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, συνάντησε στον Λευκό Οίκο τον Βρετανό πρωθυπουργό (Πρόεδρο κατά τα λεγόμενα του Τζο Μπάιντεν), Ρίσι Σούνακ. Οι ηγέτες των ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου, τα δύο «ξαδέλφια» με την ειδική σχέση, ανακοίνωσαν πως θα προχωρήσουν σε διμερή «Ατλαντική Οικονομική Συμφωνία για τον 21ο αιώνα» επισημαίνοντας πως αυτή θα επιτευχθεί με την αξιοποίηση και την ανάπτυξη «καθαρών» πηγών ενέργειας και καινοτόμες τεχνολογίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη προκειμένου να αναπτυχθούν επενδύσεις και καλές θέσεις εργασίας.

Η απάντηση στα μεγαλεπήβολα σχέδια των Τζο και Ρίσι ήρθε από τον πάντα καυστικό με το κόμμα των Τόρηδων σκιτσογράφο του Guardian, Μπεν Τζένινγκς. Ο Βρετανός μάς δείχνει πώς και με ποια χαρακτηριστικά θα ήταν οι τιτάνες της συντηρητικής ηγεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου αν είχαν Τεχνητή Νοημοσύνη.

Τερέζα Μέι ή το Μέι-bot: Πώς ήταν η πρωθυπουργός που παρέλαβε την «καυτή πατάτα» του Brexit από τον Ντέιβιντ Κάμερον; Σύμφωνα με τον Τζένινγκς, το Μέι-bot είναι το πρώτο αυτοματοποιημένο μοντέλο Πρωθυπουργού στη Βρετανία και ήταν δυσλειτουργικό!

Μπόρις Τζόνσον ή Robo-Τζο: Ένα ρομπότ του σεξ που λατρεύει τα πάρτι και να γ@μ@ει τη χώρα του.

Λιζ Τρας ή η Τρας-ο-tronic: Τι θυμάστε; Η πρωθυπουργός των λίγων ημερών που έστειλε την Ελισάβετ στον άλλον κόσμο. Ως Τρας-ο-tronic ήταν ένα επικίνδυνο πείραμα, ένα ρομπότ που δεν θα έπρεπε ποτέ να βγει από την αποθήκη.

Ρίσι Σούνακ ή Μάικροτσαπ: Ο Πινόκιο της Σίλικον Βάλεϊ, ο οποίος ονειρεύεται και θα ονειρεύεται να γίνει μια μέρα πρωθυπουργός στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εισβολή στη Ράφα

Ένα σκίτσο του Ιορδανού Emad Hajjaj για τους βομβαρδισμούς των Ισραηλινών εν μέσω διαπραγματεύσεων για εκεχειρία.
ΣΥΝΑΦΗ

Εισβολή στη Ράφα

Καλό Πάσχα

1η Μάη-Η Εργατική Πρωτομαγιά σε σκίτσα

Αμερικανικά πανεπιστήμια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα