ΑΘΗΝΑ
10:06
|
06.05.2024
Μια έκθεση φωτογραφίας από το μουσείο του Ακαδημαϊκού Θεάτρου Τέχνης της Μόσχας αφιερωμένη στον Κονσταντίν Στανισλάφσκι και το έργο του ξεκίνησε στην Εθνική Πινακοθήκη του Καράκας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια έκθεση φωτογραφίας από το μουσείο του Ακαδημαϊκού Θεάτρου Τέχνης της Μόσχας αφιερωμένη στον Κονσταντίν Στανισλάφσκι και το έργο του ξεκίνησε την παραμονή της Ημέρας της Ρωσίας στην Εθνική Πινακοθήκη του Καράκας.

Η έκθεση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Προοδευτικού Θεάτρου με τη βοήθεια της Ρωσικής Πρεσβείας στη Βενεζουέλα και της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας της Ρωσίας για Υποθέσεις CIS, την οργάνωση Συμπατριώτες που ζουν στο εξωτερικό και τη Διεθνή Ανθρωπιστική Συνεργασία.

«Στη Βενεζουέλα, ο κόσμος είναι χαρούμενος που βλέπει μια έκθεση για τον Στανισλάφσκι, τον σπουδαίο σκηνοθέτη και δάσκαλο που έφερε επανάσταση στο θέατρο και του οποίου η μέθοδος χρησιμοποιείται από ηθοποιούς σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού της Βενεζουέλας Σέρτζιο Αρία.

«Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας και στο Υπουργείο Πολιτισμού για αυτήν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το έργο της μεγαλύτερης ρωσικής θεατρικής φιγούρας και του τεράστιου μέντορα, επειδή η πολιτιστική κληρονομιά του Στανισλάφσκι ξεπερνά τα σύνορα και τις εποχές, εμπνέοντας γενιές ηθοποιών, σκηνοθετών και θεατρικών συγγραφέων σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στη Βενεζουέλα Σεργκέι Μελίκ-Μπαγκντασάροφ στα εγκαίνια της έκθεσης.

Η έκθεση αφιερωμένη στην 160η επέτειο του ρωσικού θεάτρου περιλαμβάνει σπάνιες φωτογραφίες και πληροφορίες για τη ζωή και το έργο του Στανισλάφσκι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα