ΑΘΗΝΑ
22:46
|
25.06.2026
Φίδια στα σχολεία, φίδια στους δρόμους, φίδια στα σπίτια, τώρα φίδια και σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανικός προκλήθηκε μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, από φίδι που βρέθηκε μέσα σε όχημα το οποίο έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Φλώρινα.

Λίγες ώρες νωρίτερα το συγκεκριμένο λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα – Θεσσαλονίκη. Μία από τις επιβάτιδες κουβαλούσε μαζί της το κατοικίδιό της, ένα κοραλόφιδο. Όταν το λεωφορείο έφτασε στη Θεσσαλονίκη, η γυναίκα αποβιβάστηκε χωρίς να πάρει μαζί της το φίδι της. Καθώς το λεωφορείο ξεκίνησε το δρομολόγιο προς τη Φλώρινα, οι επιβάτες του συνειδητοποίησαν πανικόβλητοι ότι μαζί τους ταξιδεύει ένα ερπετό.

Το όχημα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική. Οι επιβάτες κατέβηκαν από το λεωφορείο και οι πυροσβέστες παρέμειναν εκεί μέχρι να φτάσει η ιδιοκτήτρια του κοραλόφιδου.

Η γυναίκα ήρθε και παρέλαβε το φίδι, ενώ το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ πραγματοποιήθηκε τελικά αλλά με καθυστέρηση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και 30.000 αγνοούμενους [upd]

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσφεύγει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Κανταδόροι γεμίζουν τους δρόμους της Πλάκας το βράδυ της 26ης Ιουνίου

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα