ΑΘΗΝΑ
03:38
|
17.07.2026
Φίδια στα σχολεία, φίδια στους δρόμους, φίδια στα σπίτια, τώρα φίδια και σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανικός προκλήθηκε μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, από φίδι που βρέθηκε μέσα σε όχημα το οποίο έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Φλώρινα.

Λίγες ώρες νωρίτερα το συγκεκριμένο λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα – Θεσσαλονίκη. Μία από τις επιβάτιδες κουβαλούσε μαζί της το κατοικίδιό της, ένα κοραλόφιδο. Όταν το λεωφορείο έφτασε στη Θεσσαλονίκη, η γυναίκα αποβιβάστηκε χωρίς να πάρει μαζί της το φίδι της. Καθώς το λεωφορείο ξεκίνησε το δρομολόγιο προς τη Φλώρινα, οι επιβάτες του συνειδητοποίησαν πανικόβλητοι ότι μαζί τους ταξιδεύει ένα ερπετό.

Το όχημα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική. Οι επιβάτες κατέβηκαν από το λεωφορείο και οι πυροσβέστες παρέμειναν εκεί μέχρι να φτάσει η ιδιοκτήτρια του κοραλόφιδου.

Η γυναίκα ήρθε και παρέλαβε το φίδι, ενώ το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ πραγματοποιήθηκε τελικά αλλά με καθυστέρηση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα