ΑΘΗΝΑ
11:17
|
27.04.2024
Ο Δήμος Αθηναίων έκλεισε το πρωί την πρόσβαση στην πλατεία Ζαγοράς, το απόγευμα οι κάτοικοι πήραν το δικό τους «πράσινο» πίσω.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την περίφραξη που μπήκε το πρωί της Δευτέρας 12/6 στην πλατεία Ζαγοράς, στα Άνω Πατήσια της Αθήνας, ξήλωσαν το απόγευμα της ίδιας μέρας οι κάτοικοι της περιοχής. Οι πολίτες άνοιξαν εισόδους σε τρία σημεία για να μπορούν να χρησιμοποιούν το πάρκο τους. 

Δηλώνουν επίσης αποφασισμένοι ότι όσες φορές και να προσπαθήσουν να εμποδίσουν την πρόσβαση στο πάρκο, που αποτελεί χώρο πράσινου για την ευρύτερη περιοχή, θα βρίσκονται εκεί για να ρίχνουν τα σύρματα μέχρι επιτέλους ο δήμος Αθηναίων να αναλάβει τις ευθύνες του και να κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε το πάρκο ν’ αποδοθεί και πάλι στους κατοίκους και στη γειτονιά. 

Σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε χθες ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας, δήλωσε για το θέμα: «Σε οικόπεδο περιφραγμένο μετατράπηκε η πλατεία Ζαγοράς, στα Άνω Πατήσια και είναι δείγμα της αδιαφορίας σας. Δείχνει την εγκατάλειψης της δημοτικής Αρχής για οτιδήποτε αφορά τους κατοίκους της Αθήνας. Δεν είναι ανικανότητα, είσαστε ικανοί να τρέχετε τα σχέδια για τον Βοτανικό με fast track διαδικασίες, να φέρνετε σε κάθε συνεδρίαση απαλλοτριώσεις, αλλά δεν είσαστε ικανοί να συντονίσετε τις υπηρεσίες του Δήμου».

Πληροφορίες και φωτό από 902.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αγώνες για τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο σε κάδο σκουπιδιών και έβαλαν φωτιά

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στην Ευελπίδων σήμερα οι κατηγορούμενοι

Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα