ΑΘΗΝΑ
00:32
|
18.05.2024
Στο στόχαστρο των Ρώσων η πόλη καταγωγής του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον δέκα άτομα έχασαν τη ζωή τους και 28 ακόμα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυραυλικής επίθεσης που εξαπέλυσαν τη νύχτα οι ρωσικές δυνάμεις εναντίον της πόλης Κρίβι Ριχ, τόπο καταγωγής του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Από τη 1 τα ξημερώματα, δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ένας παραμένει κάτω από ερείπια και 28 ακόμα τραυματίστηκαν, με 12 από αυτούς νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της πόλης σε μέτρια, σοβαρή και πολύ σοβαρή κατάσταση», ανέφερε μέσα από τον λογαριασμό του στο Telegram, ο δήμαρχος της πόλης Αλεξάντρ Βικούλ.

Την επίθεση σχολίασε και η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ουκρανία, τονίζοντας ότι «οι εικόνες του πρωινού κάνουν τη φρικτή αλήθεια απολύτως ξεκάθαρη».

Την ίδια ώρα οι δυνάμεις του Κιέβου βομβάρδισαν χωριά και κατέστρεψαν πολλά σπίτια στην περιοχή Κουρσκ στα σύνορα με την Ουκρανία, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη της περιοχής, ενώ χωρίς ρεύμα παραμένουν περίπου 3.400 κάτοικοι παραμεθόριων περιοχών στην περιφέρεια Μπελγκόροντ μετά τους βομβαρδισμούς από τις ουκρανικές δυνάμεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Κατεδάφισαν στο Κίεβο ναό της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ η ορφανή αρκουδίτσα Μάρθα

Αττική: Σύλληψη 52χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα