ΑΘΗΝΑ
06:59
|
03.05.2024
Από το Σάββατο10/6 τα δρομολόγια έπαψαν να πραγματοποιούνται «μέχρι νεοτέρας» και το επιβατικό κοινό εξυπηρετείται με ένα λεωφορείο!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι τροχοί έλιωσαν «φυσιολογικά», το επιβατικό κοινό ταλαιπωρείται… αναγκαστικά! Το Σάββατο 10/6 ο Προαστιακός της Πάτρας έπαθε βλάβη στις στάσεις Τσαούση και Ροϊτίκων και τα δρομολόγια έπαψαν να πραγματοποιούνται «μέχρι νεοτέρας», με αποτέλεσμα ο κόσμος να εξυπηρετείται με ένα λεωφορείο που έκανε όλη τη διαδρομή από τον σταθμό του Αγίου Ανδρέα μέχρι την Κάτω Αχαΐα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου, η μεγάλη ταλαιπωρία προς τους επιβάτες οφείλεται σε φθορά των τροχών του συρμού λόγω της παρατεταμένης χρήσης τους από τα συνεχόμενα δρομολόγια της αυτοκινητάμαξας.

Το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρει ότι η εταιρεία Hellenic Train ενημερώνει το κοινό από την εφαρμογή Telegram: «Αγαπητοί επιβάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από σήμερα, Δευτέρα 12/06/2023 και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, τα ακόλουθα δρομολόγια της γραμμής Αγιος Ανδρέας – Καμίνια – Κάτω Αχαΐα – Καμίνια – Αγιος Ανδρέας του Προαστιακού Πατρών θα πραγματοποιούνται με 1 λεωφορείο της Hellenic Train ανά κατεύθυνση με όλες τις ενδιάμεσες σταθμεύσεις» ανέφερε, συγκεκριμένα, το μήνυμα της Hellenic Train προς το επιβατικό κοινό του Προαστιακού.

Η εφημερίδα αναζήτησε τις αιτίες της ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό, με το ρεπορτάζ της να αναφέρει, επικαλούμενο «αξιόπιστες πηγές, πως η βλάβη οφείλεται σε φυσιολογική φθορά των τροχών του συρμού λόγω της παρατεταμένης χρήσης τους από τα συνεχόμενα δρομολόγια της αυτοκινητάμαξας, ενώ οι τροχοί αφαιρέθηκαν και μεταφέρθηκαν με φορτηγό στην Καλαμάτα, όπου εκεί υπάρχει ειδικός τόρνος για τη λείανσή τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής τη Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα