ΑΘΗΝΑ
09:29
|
18.05.2024
Κλιμάκιο της Προστασίας Ζώων βρήκε σε σπίτι περιθωριακών στο Λα Λουβιέρ 75 γάτες σε καταψύκτη και άλλες 25 ζωντανές σε οικτρή κατάσταση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις σορούς 75 γατιών και τριών σκύλων βρήκαν αστυνομικοί σε καταψύκτες σπιτιού περιθωριακών ατόμων στο Μονς του νοτίου Βελγίου.

Σύμφωνα με παράρτημα της Υπηρεσίας Προστασίας Ζώων (SPA) και των υπηρεσιών φροντίδας ζώων στη γαλλόφωνη περιφέρεια της Βαλονίας, βρέθηκαν ζωντανές αλλά σε οικτρή κατάσταση άλλες 25 γάτες σε συνθήκες μηδαμινής καθαριότητας.

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ανέφεραν πως κλιμάκιο εργαζομένων της Υπηρεσίας Προστασίας Ζώων μετέβη την Τετάρτη, 14 Ιουνίου, μετέβη στο σπίτι των περιθωριακών ατόμων μετά από καταγγελίες γειτόνων.

 Προς το παρόν δεν έχουν ασκηθεί διώξεις για κακομεταχείριση ζώων, κάτι που θεωρείται πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες λίγες μέρες.

Ο Γκαετάν Σκαλντίνο, ο διευθυντής της SPA στο Λα Λουβιέρ, έκανε λόγο για πρωτοφανή περίπτωση τονίζοντας ότι του είναι αδιανόητο ότι μία μέρα θα άπλωνε στο πάτωμα τόσες δεκάδες πτώματα ζώων για να τα εξετάσει. Ο ίδιος εξήγησε το μεγάλο αριθμό ζώων ως πιθανό αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης αναπαραγωγής τους.

«Βρήκαμε νεκρά γατάκια μερικών ημερών, ακόμη και μερικών ωρών», πρόσθεσε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία κατά ΚΝΕ-ΠΚΣ για μποϊκοτάζ στην πορεία για τη Νάκμπα

Γερμανία: Σφοδρές βροχοπτώσεις χτύπησαν το Σάαρλαντ

Ουκρανία: Σε ισχύ ο αμφιλεγόμενος νόμος για την επιστράτευση

Ο καιρός σήμερα: Σκόνη, ζέστη και λασποβροχές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα