ΑΘΗΝΑ
06:59
|
02.05.2024
Ο Γιάσαρ Γκιουλέρ είχε χωριστές συνομιλίες την Παρασκευή με τους Ολλανδούς και Αμερικανούς ομολόγους του στο περιθώριο συνάντησης του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ανώτατος αμυντικός αξιωματούχος της Τουρκίας είχε χωριστές συνομιλίες την Παρασκευή με τους Ολλανδούς και Αμερικανούς ομολόγους του στο περιθώριο συνάντησης του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αναφέρει το Anadolu.

Στις συναντήσεις, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάσαρ Γκιουλέρ συζήτησε τη διμερή και περιφερειακή συνεργασία στον τομέα της άμυνας, της ασφάλειας και της αμυντικής βιομηχανίας με την Ολλανδή Κάγισα Όλαχρεν και τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Ώστιν, ανέφερε το υπουργείο σε δήλωση.

Η υπουργός Άμυνας Όλαχρεν «συνεχάρη επίσης τον υπουργό Γκιουλέρ για τη νέα του θέση και του μετέφερε τις ευχές της για επιτυχία».

Οι συνομιλίες πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο μιας κρίσιμης διήμερης συνεδρίασης του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου (NAC) στην έδρα του ΝΑΤΟ, υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ. Στη συγκέντρωση συγκεντρώθηκαν υπουργοί Άμυνας από τις συμμαχικές χώρες.

Την πρώτη ημέρα της συνάντησης, ο Γκιουλέρ συναντήθηκε επίσης με τους ομολόγους του από τη Λιθουανία, τη Γαλλία και τη Βρετανία, καθώς και με τον Στόλτενμπεργκ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Συνάντηση Μπλίνκεν με το βασιλιά της Ιορδανίας για τη Γάζα

Φιλιππίνες και Κίνα σε νέα αντιπαράθεση για αμφισβητούμενο ύφαλο

Στο Δικαστήριο της Χάγης προσέφυγε ο Ισημερινός κατά του Μεξικού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα