ΑΘΗΝΑ
13:06
|
02.05.2024
Ο εκπρόσωπος της Ισλαμικής Τζιχάντ στην Παλαιστίνη Αχμέντ Μπαράκα συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Αμπντούλ-Μάλικ Αλ-Χούθι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο εκπρόσωπος της Ισλαμικής Τζιχάντ στην Παλαιστίνη (IJP) Αχμέντ Μπαράκα συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Αμπντούλ-Μάλικ Αλ-Χούθι, ηγέτη της σιιτικής πολιτοφυλακής που ελέγχουν την Υεμένη, και ευχαρίστησε τους Υεμενίτες για την υποστήριξή τους στον παλαιστινιακό σκοπό, ανέφεραν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Υεμένης, όπως μεταδίδει το Middle East Monitor.

Ένας εκπρόσωπος των Χούθι μετέφερε: «Ο ηγέτης των Χούθι επανέλαβε τη σταθερή υποστήριξη της Υεμένης προς τον παλαιστινιακό λαό στη μάχη του ενάντια στην ισραηλινή κατοχή».

Ο εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι ο Αλ-Χούθι χαιρέτισε τον: «Ηρωικό ρόλο του IJP μαζί με τις άλλες παρατάξεις της Παλαιστινιακής αντίστασης καθώς αντιμετώπισαν την ισραηλινή επίθεση στη Γάζα τον περασμένο μήνα».

Τόνισε ότι ο λαός της Υεμένης: «Ήταν και θα είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει κάθε μορφή υποστήριξης στον παλαιστινιακό λαό και στις παρατάξεις της Παλαιστινιακής αντίστασης».

Από την πλευρά του, ο απεσταλμένος του IJP στην Υεμένη ευχαρίστησε τον λαό της Υεμένης για την υιοθέτηση της παλαιστινιακής υπόθεσης, χαιρετίζοντας τον ρόλο του «Ηγέτη της Επανάστασης Αμπντούλ-Μάλικ Αλ-Χούθι για τη θαρραλέα υποστήριξή του στην Παλαιστίνη».

Το μέλος του Ανώτατου Πολιτικού Συμβουλίου στην Υεμένη, Μοχάμεντ Αλ-Χούθι, επανέλαβε επίσης τα εξής: «Συνεχής υποστήριξη για την παλαιστινιακή υπόθεση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

UNRWA: Άλλοι μπορούν να καλύψουν την απώλεια χρηματοδότησης από τις ΗΠΑ

Πεσκόφ: Καμιά ειρήνη με τους όρους του Ζελένσκι

Κυρώσεις από Ιράν προς ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο

Η Ρωσία καλεί έρευνα για τους μαζικούς τάφους στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα