ΑΘΗΝΑ
11:26
|
27.04.2024
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς κοντά σε χώρο κατασκήνωσης μουσικού φεστιβάλ στην πολιτεία της Ουάσιγκτον.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς κοντά σε χώρο κατασκήνωσης στην πολιτεία της Ουάσιγκτον που φιλοξενούσε άτομα που συμμετείχαν σε ένα κοντινό μουσικό φεστιβάλ το βράδυ του Σαββάτου, ανακοίνωσε η αστυνομία, όπως μεταδίδει το Associated Press.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Γκραντ δήλωσε το Σάββατο ότι έλαβε αναφορά για πυροβολισμούς λίγο πριν τις 8:30 μ.μ. στην περιοχή κάμπινγκ κοντά στη μικρή πόλη του Τζορτζ, 149 μίλια ανατολικά του Σιάτλ. Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τον ύποπτο, ο οποίος στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση.

Τα ονόματα και οι συνθήκες των θυμάτων δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Beyond Wonderland ανέφεραν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι εκδηλώσεις της Κυριακής στο Αμφιθέατρο Gorge ακυρώθηκαν. Ο πυροβολισμός σημειώθηκε στους χώρους κατασκήνωσης δίπλα στις σκηνές της συναυλίας, δήλωσε το γραφείο του σερίφη. Οι διοργανωτές της συναυλίας περιέγραψαν την τοποθεσία ως «υπερπλήρη χώρο κατασκήνωσης».

Το KREM-TV ανέφερε ότι ο δράστης ήταν μεταξύ των τριών τραυματιών. Αυτό σύμφωνα με τον Κάιλ Φόρμαν, υπεύθυνος δημόσιας πληροφόρησης στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Γκραντ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρά κατά της πρύτανη του Κολούμπια για την καταστολή φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών

Αγώνες για τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο σε κάδο σκουπιδιών και έβαλαν φωτιά

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στην Ευελπίδων σήμερα οι κατηγορούμενοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα