ΑΘΗΝΑ
15:58
|
30.04.2024
Νεκρή εντοπίστηκε τελικά η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία, η οποία είχε εξαφανιστεί από το νησί της Κω πριν λίγες ημέρες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρή εντοπίστηκε τελικά η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία, η οποία είχε εξαφανιστεί από το νησί της Κω πριν λίγες ημέρες. Το άψυχο σώμα της κοπέλας εντοπίστηκε το απόγευμα σε ελώδη περιοχή στην Κω, ανάμεσα σε χόρτα, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που βρίσκεται υπό κράτηση από την αστυνομία. Μια εθελόντρια ήταν αυτή που βρήκε τη σορό και ειδοποίησε την αστυνομία.

Η 27χρονη κοπέλα, που έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα, δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου, μέχρι την εξαφάνισή της στην περιοχή Μαρμάρι το βράδυ της Δευτέρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, η 27χρονη συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Την επόμενη μέρα έγινε δήλωση εξαφάνισης στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας από τον 28χρονο ομοεθνή σύντροφο της κοπέλας, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς πως εκείνη τον κάλεσε στο τηλέφωνο το προηγούμενο βράδυ και του είπε πως αφού θα σχολούσε από την εργασία της θα έβγαινε έξω για ποτό με μία παρέα και ότι θα την επιστρέψει κάποιος με τη μηχανή, όμως δεν επέστρεψε ποτέ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συναγερμός στο Ηράκλειο Κρήτης – «Γάζωσαν» αυτοκίνητο με καλάσνικοφ

Λονδίνο: Νεκρός ένας 13χρονος στην επίθεση με σπαθί- Συνελήφθη ο δράστης

Επίθεση Γεωργιάδη σε διαμαρτυρόμενους υγειονομικούς-«Κάφροι, ελάτε αν έχετε τα κότσια»

Καλέσματα από Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την απεργία της Πρωτομαγιάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα