ΑΘΗΝΑ
19:53
|
01.05.2024
Ο νεαρός από την Ορεστιάδα κατήγγειλε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον στρατιωτικό. 
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας 19χρονος με νοητική υστέρηση στην Ορεστιάδα κατήγγειλε ότι βιάστηκε από επιλοχία του Στρατού και ότι μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 46χρονο. 

Ο 19χρονος κατήγγειλε πως λίγο μετά τις 21:00 την περασμένη Κυριακή ο 46χρονος τον έβαλε διά της βίας στο αυτοκίνητό του και τον οδήγησε σε αγροτική περιοχή, στο χωριό Νέος Πύργος. Εκεί, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, τον βίασε. 

Ο 19χρονος κατέθεσε ακόμη ότι πριν από τρία χρόνια το ίδιο άτομο τον έβαλε στο αυτοκίνητό του και τον κακοποίησε σεξουαλικά σε ερημική τοποθεσία. Το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί προσήγαγαν τον 46χρονο επιλοχία του Στρατού, τον οποίο ο 19χρονος αναγνώρισε ως τον δράστη.

Ο 46χρονος στρατιωτικός φέρεται να υποστήριξε ότι προέβη σε ερωτικές πράξεις με τον 19χρονο, αλλά με τη συναίνεση του τελευταίου. Ο επιλοχίας δεν συνελήφθη, καθώς παρήλθε η προθεσμία του αυτόφωρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα του Διαρκούς Στρατοδικείου Ξάνθης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα