ΑΘΗΝΑ
19:48
|
24.05.2024
Το κορίτσι πέθανε μαρτυρικά από ασφυξία αναφέρει το πόρισμα των ιατροδικαστών που δόθηκε ήδη στην ανακριτική και εισαγγελική αρχή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ασφυξία μέχρι θανάτου επήλθε το πρόωρο και βίαιο τέλος στη ζωή της 27χρονης Πολωνής γνωστής με το βαφτιστικό της όνομα, Αναστάζια, στην Κω. Εκεί τουλάχιστον καταλήγει το ιατροδικαστικό πόρισμα που διαβιβάστηκε ήδη από απόψε στην ανακριτική και εισαγγελική αρχή.

Νωρίτερα, ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο των Αλυκών Κω όπου εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής η σορός της κοπέλας δήλωσε πως διαπίστωσε πως, η 27χρονη έφερε ίχνη στον λαιμό της. Όπως είναι γνωστό η κοπέλα βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Το απόγευμα, ο σύντροφος της 27χρονης κλήθηκε ξανά για συμπληρωματική κατάθεση από τις αρχές, επειδή στο κινητό της κοπέλας στο κινητό της εντοπίστηκαν κάποια ύποπτα μηνύματα που δίνουν άλλη διάσταση στο θέμα.

Πάντως εκπρόσωπος της πρεσβείας της Πολωνίας στην Ελλάδα που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί της Κω ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις.

Την Τετάρτη η απολογία του Μπαγκλαντεσιανού

Επιπλέον, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός βασικός ύποπτος για το θάνατο της νεαρής πήρε προθεσμία ως την Τετάρτη προκειμένου  να απολογηθεί.  Ο 32χρονος που παραδέχθηκε από τις πρώτες μέρες πως είχε «συναινετική» σεξουαλική επαφή με το θύμα ήταν ο τελευταίος που την είδε αλλά αρνείται πως ενέχεται στον θάνατό της.

Ο άνδρας αυτός ως σήμερα κατηγορείται για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Πάντως, τα σενάρια για το τι ακριβώς συνέβη τη μέρα της δολοφονίας της κοπέλας ποικίλουν. Ένα από αυτά που εξετάζουν οι αστυνομικοί  είναι η κοπέλα να μην δολοφονήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο αλλά να μεταφέρθηκε εκεί σε ανύποπτο χρόνο, μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή είχε «χτενιστεί» από εκπαιδευμένα σκυλιά και drones χωρίς να βρεθεί το παραμικρό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ευρωεκλογές: Πού ψηφίζεις-Ανακοινώθηκαν όλα τα εκλογικά κέντρα

Χαλκίδα: Προσωρινά κρατούμενες προϊστάμενη και υπάλληλος της ΔΟΥ

Μάστιγα η πανάκριβη στέγη στην Ιρλανδία

Ανοίγει (και άλλο…) η ψαλίδα της φτώχειας στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα