ΑΘΗΝΑ
12:50
|
15.07.2024
Οι 2 από τις 4 περιπτώσεις πλειστηριασμών αφορούν σπίτια μονογονεϊκών οικογενειών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα αποτροπή πλειστηριασμών πέτυχαν μετά από κινητοποίηση που έγινε στην «Intrum» στην Αθήνα, το πρωί της Τετάρτης 21 Ιούνη, ύστερα από κάλεσμα της Επιτροπής του ΠΑΜΕ ενάντια τους πλειστηριασμούς, σωματείων και φορέων.

Μετά τη συνάντηση που έγινε, το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν ότι και για τις 4 περιπτώσεις πλειστηριασμών, εκ των οποίων οι δύο αφορούν σπίτια μονογονεϊκών οικογενειών, θα γίνει διευθέτηση τις επόμενες ημέρες με όρους, που να μπορούν οι οφειλέτες να πληρώσουν το χρέος τους.

Η αδιαλλαξία των εταιρειών σπάει με τον αγώνα και την πάλη του λαού, είναι το βασικό συμπέρασμα και της σημερινής κινητοποίησης, σημείωσε ο Βάλσαμος Συρίγος, εκ μέρους της Επιτροπής του ΠΑΜΕ ενάντια τους πλειστηριασμούς, καλώντας σε συνέχιση του αγώνα.

Στην κινητοποίηση συμμετείχε η Επιτροπή του ΠΑΜΕ ενάντια στους πλειστηριασμούς, η ΟΒΣΑ, η ΟΓΕ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατεργασίας Ξύλου και μέλη Φοιτητικών Συλλόγων.

Κινητοποίηση σήμερα θα γίνει στην «doValue» ενάντια σε πλειστηριασμούς δύο σπιτιών, ενός συνταξιούχου στην Καισαριανή και μιας εργαζόμενης στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηλιούπολης. Καλούν μεταξύ άλλων το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καισαριανής. 

Επίσης, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης έχει προκηρύξει διευκολυντική στάση εργασίας (10 π.μ. – λήξη της βάρδιας) και δίνει ραντεβού στις 10.15 π.μ. έξω από το Δημαρχείο, όπου θα υπάρχει πούλμαν για τη μετάβαση στην «doValue». Κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση απευθύνει και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης-Δάφνης-Υμηττού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάτρα: Αποκατάσταση της γραμμής στον Προαστιακό

Κυλιόμενες στάσεις εργασίας στις ΔOY όλης της χώρας

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ: Καύσωνας μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου

Σομαλία: Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου την ώρα του τελικού του Euro 2024

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα