ΑΘΗΝΑ
13:38
|
07.05.2024
Το κύκλωμα μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι συνεχίζει να ξεδιπλώνεται. Ανάμεσα στις 4 νέες συλλήψεις ένας 81χρονος Έλληνας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις συλλήψεις ακόμη τεσσάρων ανδρών (εκ των οποίων ο ένας…81 ετών!) για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό προέβη σήμερα το μεσημέρι η υποδιεύθυνση της Προστασίας Ανηλίκων βάση ενταλμάτων.

Τα εντάλματα εκδόθηκαν έπειτα από την έβδομη, συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε το κορίτσι κατά τη διάρκεια της οποίας αναγνώρισε τα συγκεκριμένα πρόσωπα ως άτομα που είχαν συναντηθεί μαζί της και την είχαν βιάσει έναντι αμοιβής.

Ανάμεσα στους τέσσερις συλληφθέντες είναι ο γνωστός 63χρονος παιδοβιαστής της Ομόνοιας που παρενοχλούσε πρόσφατα σεξουαλικά μια 14χρονη μαθήτρια και την 15χρονη φίλη της και πριν από μερικές ημέρες συνελήφθη στο Κιάτο για κατοχή ναρκωτικών και ακόμη ένας Έλληνας 81 ετών. Οι άλλοι δύο είναι Πακιστανοί ηλικίας 43 και 46 ετών.

Πρόκειται για τη δεύτερη φάση νέου κύματος συλλήψεων των δεκάδων υπόπτων ως «πελατών» του κυκλώματος μαστροπείας του 12χρονου παιδιού μετά από τις συλλήψεις οκτώ ανδρών στις αρχές Ιουνίου. Τότε οι επτά προφυλακίστηκαν και μόνο ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς λόγους λόγω προβλημάτων υγείας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σταύρωση και Ανάσταση της Παλαιστίνης

139 καταδίκες της Ελλάδας για τις συνθήκες κράτησης σε φυλακές και Α.Τ.

Νότια Αφρική: Κτίριο καταρρέει, δεκάδες οι εγκλωβισμένοι

Συμβούλιο Υπουργών: Υιοθέτηση νόμου της Ε.Ε. για έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα