ΑΘΗΝΑ
05:50
|
22.02.2024
Η εκδήλωση αρχίζει στις 6.30 με θέμα γεωπολιτικές αναταράξεις στο σύγχρονο κόσμο με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από σημαντικές διεθνείς γεωπολιτικές εξελίξεις στο φόντο του πολέμου στην Ουκρανία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18.30 το απόγευμα στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα). Το θέμα της εκδήλωσης και της επακόλουθης συζήτησης είναι: Γεωπολιτικές αναταράξεις στο σύγχρονο κόσμο με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Αντι-Νατο Δράση. Όσοι πάνε να την παρακολουθήσουν θα ενημερωθούν γύρω από σημαντικές διεθνείς εξελίξεις από τους δημοσιογράφους Δημήτρη Κωσταντακόπουλο (γνωστός στο Κοσμοδρόμιο από τη συχνή και καίρια αρθρογραφία του) και Λαμπρινή Θωμά, (γνωστή για τις πολλές και κατατοπιστικές αναλύσεις και ανταποκρίσεις της για σημαντικά διεθνή γεγονότα στο εξωτερικό). Στη συνέχεια θα μπορούν να συζητήσουν και να κάνουν ανταλλαγή απόψεων.

Στην εκδήλωση θα γίνει διαδικτυακά παρέμβαση της Sevim Daglelen (Σεβίμ Ντάντελεν) που είναι μέλος του γερμανικού ομοσπονδιακού κοινοβουλίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέμπη: Απορρίφθηκε από την Εξεταστική το αίτημα να διερευνηθεί ο Καραμανλής για ψευδορκία

Η πλειοψηφία στην Εξεταστική απέρριψε το αίτημα της αντιπολίτευσης για διαβίβαση της κατάθεσης του Κώστα Καραμανλή στην αρμόδια Εισαγγελία ώστε να διερευνηθεί για ψευδορκία.
ΣΥΝΑΦΗ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ

Διάλογο με τον Τουσκ θέλει ο Ζελένσκι, στο φόντο των μπλόκων Πολωνών αγροτών

Προτροπή Δένδια στην Αλβανία για τήρηση του ευρωπαϊκού κεκτημένου

Εναέρια ρίψη βοήθειας στη Βόρεια Γάζα από Βρετανία και Ιορδανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα