ΑΘΗΝΑ
06:31
|
28.04.2024
Ευδοκία, δεν θέλουν θλιμμένους στη γιορτή τους και εσύ τους ενοχλείς σαν μύγα που κάθισε στη μύτη τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Μας τη βιδώνει που δεν τρως το παραμύθι μας
Μας ενοχλεί η αισθητή σου παρουσία
Είσαι σαν μύγα που κάθισε στη μύτη μας
Και ακτινοβολεί απελπισία»

Μετά την αποποίηση κάθε ευθύνης από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το έγκλημα της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, η ΝΔ που κέρδισε συντριπτικά στις πρόσφατες εκλογές της 21ης Μαΐου, εκτός από το να λοιδορεί τα θύματα των Τεμπών, τα βγάζει σηκωτά και από τις συγκεντρώσεις του Ηγεμόνα μας… θεωρητικά μετά την 25η Ιουνίου.

Η Ευδοκία Τσαγκλή, μια επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, έκανε το λάθος να πάει στη συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη ώστε να τον «κοιτάξει στα μάτια», όπως η ίδια ανέφερε.

Οι μπράβοι της αστυνομίας, όμως, του Ηγεμόνα μας, την πέταξαν σηκωτή από το μέρος της συγκέντρωσης χωρίς καν να της ζητήσουν ευγενικά να φύγει. Η Ευδοκία στη συνέχεια ανέφερε την χυδαία καταστολή που δέχθηκε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram:

View this post on Instagram

A post shared by ευδοκία a.k.a eve (@evdokeah)

«Μόλις πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν να τον κοιτάξω στα μάτια και με βγάλανε σηκωτή! Με κουβαλήσανε, κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω. Δεν έχω τίποτα πάνω μου, ούτε τσάντα και με βγάλανε έξω! Με αρπάξανε και με διώξανε! Αυτοί είστε, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία», αναφέρει η Ευδοκία φανερά φορτισμένη στην ανάρτησή της.

Να θυμίσουμε ότι, σε συνέντευξη του Ηγεμόνα μας στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη λίγο μετά το έγκλημα των Τεμπών, ο ίδιος ο Μητσοτάκης σε ερώτηση της Ευδοκίας Τσαγκλή όπου τον ρώτησε τη συμβουλή του γιατί «μετά από αυτό που έγινε φοβάται και θέλει να αλλάξει χώρα», είχε απαντήσει κυνικά και ανερυθρίαστα «Ευδοκία, θα σου ζητήσω να βάλεις και εσύ πλάτη».

Αλλά η Ευδοκία δεν έβαλε πλάτη, είχε το θάρρος να σταθεί απέναντι του και να διεκδικήσει τις ευθύνες και έστω μια δόση ειλικρίνειας, την παρουσία έστω και των ελάχιστων τύψεων στο βλέμμα των ανθρώπων που λόγω των μικροπολιτικών και των μιζών που λαμβάνουν χώρα στον -ιδιωτικό πλέον- ΟΣΕ, οφείλονται για την πολύνεκρη τραγωδία που βύθισε στο πένθος τη χώρα.

Ευδοκία, δεν θέλουν θλιμμένους στη γιορτή τους και εσύ τους ενοχλείς σαν μύγα που κάθισε στη μύτη τους και ακτινοβολεί απελπισία, όπως θα έλεγε και ο Γιάννης Αγγελάκας.

Στο μεγάλο φαγοπότι της ΝΔ, λίγοι είναι καλεσμένοι. Και πρωτίστως ο Κώστας Καραμανλής, ο πρώην υπουργός Μεταφορών που βγήκε πρώτος σε σταυρούς στις Σέρρες και έκλαιγε με κροκοδείλια δάκρυα πάνω από τα καμένα και εξαϋλωμένα σώματα των επιβαινόντων του μοιραίου τραίνου.

Πεθαίνουμε σαν χώρα, Ευδοκία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα