ΑΘΗΝΑ
18:18
|
02.05.2024
Οι δύο μεγιστάνες συμφώνησαν να «μονομαχήσουν», κατά τα αμερικανικά πρότυπα των αγώνων μικτών πολεμικών τεχνών, για την κυριαρχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο από τους πιο γνωστούς δισεκατομμυριούχους στον κόσμο, αμφότεροι προερχόμενοι από τον χώρο της τεχνολογίας – ο Ίλον Μασκ και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ – συμφώνησαν… να μονομαχήσουν σε έναν αγώνα μέσα σε σιδερένιο κλουβί κατά τα πρότυπα των γνωστών στις ΗΠΑ αγώνων μικτών πολεμικών τεχνών.

Η πρωτοβουλία φαίνεται να προήλθε από τον μεγιστάνα της SpaceX, που έγραψε πρώτος στο Twitter, επίσης ιδιοκτησίας του, ότι «είναι έτοιμος» να αντιμετωπίσει τον Ζούκερμπεργκ μέσα σε κλουβί.

Αντιδρώντας ο επικεφαλής της μητρικής εταιρείας Meta του Facebook και του Instagram, δημοσίευσε στη συνέχεια ένα στιγμιότυπο από το tweet του Ίλον Μασκ με τη λεζάντα «στείλε μου τοποθεσία» και έλαβε την απάντηση: «Οκτάγωνο του Βέγκας», που θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους χώρων αγώνων της διοργάνωσης πολεμικών τεχνών Ultimate Fighting Championship στο Λας Βέγκας.

Ο Μασκ, ο οποίος γίνεται 52 ετών αυτό το μήνα, έγραψε επίσης στο Twitter: «Ξέρω αυτή την υπέροχη κίνηση που αποκαλώ “The Walrus”, όπου απλώς ξαπλώνω πάνω στον αντίπαλό μου και δεν κάνω τίποτα», περιγράφοντας την τακτική που θα ακολουθήσει μέσα στο κελί εναντίον του αντιπάλου του προσθέτοντας ότι δεν γυμνάζεται σχεδόν ποτέ και η μόνη του άσκηση είναι «να πετάει τα παιδιά του ψηλά και να τα πιάνει στον αέρα».

Αργότερα ανέβασε στο Twitter σύντομα βίντεο με ιππόκαμπους, υποδηλώνοντας ίσως ότι όλη η ιστορία μπορεί να μην είναι εντελώς σοβαρή.

Εν τω μεταξύ, ο 39χρονος Μαρκ Ζούκερμπεργκ, είναι γνωστό ότι προπονείται στις  μικτές πολεμικές τέχνες (MMA) και πρόσφατα αναδείχθηκε νικητής σε τουρνουά ζίου ζίτσου.

Η συνομιλία των δύο ανδρών, έχει γίνει viral με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να συζητούν για το ποιος θα μπορούσε να είναι νικητής, ενώ έχουν ανέβει και υποτιθέμενες αφίσες που διαφημίζουν τον αγώνα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Meta ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ένα νέο κοινωνικό δίκτυο που θα βασίζεται σε κείμενο, σχεδιασμένο να ανταγωνίζεται το Twitter.

«Είμαι σίγουρος ότι η Γη ανυπομονεί να είναι αποκλειστικά κάτω από τον αντίχειρα του Zuck χωρίς άλλες επιλογές», ήταν η αντίδραση του Ίλον Μασκ τότε που προφανώς μετεξελίχθηκε στην ιδέα της μονομαχίας των δύο ανδρών σε κλουβί, ώστε να αναδειχθεί… ο κυρίαρχος στον μεταξύ τους ανταγωνισμό για την κυριαρχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο γυναίκας Νεάντερταλ 75.000 ετών

Μήνυμα της ΕΣΗΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου στις 3 Μαΐου

Πάνω από 250.000 οι διασυνδέσεις των POS με τις ταμειακές μηχανές

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα