ΑΘΗΝΑ
04:01
|
02.05.2024
Οι υλικές ζημιές θα αποκατασταθούν άμεσα λέει ο αναπληρωτής επικεφαλής της περιοχής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έπληξαν γέφυρα στα διοικητικά σύνορα μεταξύ της Χερσώνας και της Κριμαίας κοντά στο Τσονγκάρ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της περιοχής της Χερσώνας Βολοντίμιρ Σάλντο.

«Το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου διέπραξε βάρβαρο βομβαρδισμό πολιτικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα γέφυρας στα διοικητικά σύνορα μεταξύ της Χερσώνας και της Κριμαίας», έγραψε ο αξιωματούχος στο Telegram .

Σύμφωνα με τον ίδιο, η γέφυρα χτυπήθηκε με  βρετανικούς πυραύλους Storm Shadow και προκλήθηκαν ζημιές στο οδόστρωμα, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

«Οι τρομοκράτες του Κιέβου θέλουν να εκφοβίσουν τους κατοίκους της Χερσώνας και να σπείρουν τον πανικό στον πληθυσμό, αλλά δεν θα το καταφέρουν. Γνωρίζουμε πώς να επισκευάζουμε γρήγορα τις γέφυρες: η διέλευση των οχημάτων θα αποκατασταθεί στο πολύ κοντινό μέλλον», τόνισε.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ έξι ακόμα -ανάμεσά τους ένα παιδί- τραυματίστηκαν, ως αποτέλεσμα βομβαρδισμού στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Συνάντηση Μπλίνκεν με το βασιλιά της Ιορδανίας για τη Γάζα

Φιλιππίνες και Κίνα σε νέα αντιπαράθεση για αμφισβητούμενο ύφαλο

Στο Δικαστήριο της Χάγης προσέφυγε ο Ισημερινός κατά του Μεξικού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα