ΑΘΗΝΑ
05:28
|
04.05.2024
Τους εγκατέλειψαν στον σταθμό της Σίνδου, δίχως ενημέρωση, δίχως λεωφορεία, δίχως καν νερό. Σαν να μην είχαμε τον εφιάλτη των Τεμπών πριν τέσσερις μήνες...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεν έχει τέλος η διαρκής επιδείνωση των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών στη χώρα μας. Τέσσερις μήνες μετά τα Τέμπη, όχι μόνο δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση στο ελάχιστο αλλά επιδεινώνεται περαιτέρω.

Αμαξοστοιχία που εκτελούσε το μεσημεριανό δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη της Hellenic Train, εγκατέλειψε δεκάδες επιβάτες σε σταθμό της Σίνδου δίχως την παραμικρή ενημέρωση, δίχως καν να τους περιμένει λεωφορείο για να τους πάει εκεί που έπρεπε: στον τελικό προορισμό τους στο σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης.

Οι δεκάδες επιβάτες εγκαταλείφθηκαν επί τουλάχιστον μιάμιση ώρα μέσα στον ήλιο και τη ζέστη, περιμένοντας τους «αρμόδιους» που ουδέποτε εμφανίστηκαν. Γύρω στις 5.00 το απόγευμα τους είπαν πως θα κάνουν…μία «καταμέτρηση επιβατών» για να δουν πόσα λεωφορεία θα χρειαστούν να τους μεταφέρουν.

΄Οπως, ήταν φυσικό η πλήρης αδιαφορία της διοίκησης της θυγατρικής της ιταλικής σιδηροδρομικής εταιρίας Trenitalia εξόργισε τους επιβάτες, που όπως είπαν σε βίντεο που κατέγραψε ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης, όχι μόνο δεν τους έδωσαν εξηγήσεις, αλλά ούτε καν ένα μπουκάλι νερό μέσα στο λιοπύρι!

Πληροφορίες από τον ΟΣΕ αναφέρουν πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν μπλόκαρε το κεντρικό κλειδί στον TX1, έναν κόμβο που βρίσκεται έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στη Σίνδο, στον οποίο υπάρχουν πολλές γραμμές και από τον οποίο δίνεται κατεύθυνση στα τρένα ώστε να μπουν στο σταθμό. Σύμφωνα με επιβάτες, οι ίδιοι έχουν ενημερωθεί ότι μπορούν είτε να φύγουν μόνοι τους από τη Σίνδο είτε να περιμένουν μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Απλά απίστευτο. Ή μήπως όχι;

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα