ΑΘΗΝΑ
05:30
|
18.05.2024
Ο 50χρονος επιχειρηματίας βίαζε και εκβίαζε τον έφηβο από 14 ετών και ήταν γνωστός της οικογένειας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση παιδοβιαστή στου Ψυρρή με θύμα ένα 17χρονο αγόρι το οποίο βίαζε, βασάνιζε και εκβίαζε εδώ και τρία χρόνια βιντεοσκοπώντας το υλικό ώστε να το προωθήσει και να το πουλήσει σε κυκλώματα εγκληματιών παιδικής πορνογραφίας και σεξουαλικής βίας.

Ο 50χρονος επιχειρηματίας τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος μετά τη σύλληψή του την περασμένη Τετάρτη στο διαμέρισμά του, όπου οι αστυνομικοί κατάσχεσαν σκληρούς δίσκους με υλικό παιδικής πορνογραφίας ενώ εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες και ένα αεροβόλο όπλο με φυσίγγια.

Η έρευνα των αρχών στρέφεται στο ενδεχόμενο, η βαναυσότητα σε βάρος του αγοριού να έχει μεταδοθεί ζωντανά σε γκρουπ παιδόφιλων.

Ο νέος εφιάλτης που αφορά βία κατά εφήβων  ήρθε στο φως πριν μερικές βδομάδες όταν η μητέρα του αγοριού εντόπισε περίεργα μηνύματα στο τηλέφωνο του γιου της. Το παιδί τότε της εξιστόρησε τον εφιάλτη που ζούσε επί τρία χρόνια στα χέρια του έκφυλου 50χρονου και εκείνη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα.

Το πιο φοβερό, ανάμεσα σε όλα τα τραγικά, είναι πως ο δράστης ήταν γνωστός της οικογένειας του θύματος και δεν είχε ως τότε κινήσει υποψίες στους γονείς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Κατεδάφισαν στο Κίεβο ναό της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ η ορφανή αρκουδίτσα Μάρθα

Αττική: Σύλληψη 52χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα