ΑΘΗΝΑ
01:11
|
04.06.2026
Μετά τη ματαιωθείσα ανταρσία της εταιρείας μισθοφόρων Βάγκνερ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι αρχές της Λετονίας ανακοίνωσαν ότι αναστέλλεται η χορήγηση θεωρήσεων διαβατηρίων σε πολίτες της Ρωσίας επ’ αόριστον, μετά τη ματαιωθείσα ανταρσία της εταιρείας μισθοφόρων Βάγκνερ.

Λόγω των «απρόβλεπτων εξελίξεων» στη Ρωσία, η αποδοχή αιτήσεων από πολίτες της χώρας για τη χορήγηση θεωρήσεων διαβατηρίων από τις λετονικές διπλωματικές και προξενικές αποστολές στο εξωτερικό έχει πλέον ανασταλεί, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα το υπουργείο Εξωτερικών στη Ρίγα.

Οι αιτήσεις που είχαν υποβληθεί, εγκριθεί και είχε προχωρήσει η επεξεργασία τους ως την 25η Ιουνίου θα εξεταστούν, πρόσθεσε.

Η Λετονία έχει ήδη επιβάλει περιορισμούς στις βίζες που χορηγεί σε πολίτες της γειτονικής της χώρας εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, με λιγοστές εξαιρέσεις, κυρίως για ανθρωπιστικούς λόγους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συνεχίζονται οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ, δηλώνει ο Ιρανός ΥΠΕΞ

Η Τουρκία παραμένει εκτός του προγράμματος των F-35 λέει ο Μάρκο Ρούμπιο

ΗΠΑ και Νότια Κορέα συζητούν την πυρηνική συνεργασία στις συνομιλίες για την ασφάλεια

Διάβημα διαμαρτυρίας του ΥΠΕΞ προς το Κίεβο για το θαλάσσιο drone ανοιχτά της Λευκάδας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα