ΑΘΗΝΑ
00:08
|
06.05.2024
Να τα γνωρίσουμε πρώτα τα παιδιά, λέει ο νέος υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά τον Μάκη Βορίδη ακόμη ένας υπουργός της νέας κυβέρνησης αντιμετώπισε με εξαιρετικά χαλαρό τρόπο την είσοδο των αχυράνθρωπων του Κασιδιάρη στη Βουλή, παρότι το ακροδεξιό κόμμα ευχαρίστησε ευθέως τον φυλακισμένο πρώην υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ο Βασίλης Κικίλιας, ο νέος υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε πάνελ του ΑΝΤ1 δήλωσε χαρακτηριστικά ότι:

«Εγώ δεν θα έβαζα ακριβώς στην ίδια μοίρα όλους πριν τους δούμε» δήλωσε σχολιάζοντας την είσοδο του ακροδεξιού μορφώματος «Σπαρτιάτες» στη Βουλή.

«Aυτό θα το δούμε. Εγώ δεν θα έβαζα ακριβώς στην ίδια μοίρα όλους πριν τους δούμε κιόλας. Γιατί, προσέξτε, τους πιο πολλούς δεν τους γνωρίζουμε» απάντησε, συγκεκριμένα, ο κ. Κικίλιας, ερωτηθείς «αν έχουμε μία νέα Χρυσή Αυγή στη Βουλή».

Μάλιστα, πρότεινε σε χαλαρό τόνο και διόλου προβληματισμένος, να τους δοθεί η ευκαιρία «να καταλάβει ο κόσμος και η κοινωνία τι είναι ο καθένας από αυτούς. Μπορούν να αρθρώσουν πολιτικό λόγο; Υπάρχει αξιακός κώδικας; Δεν υπάρχει; Υποδύονται κάτι το οποίο δεν είναι; Είναι σημαντικό γιατί είναι και παιδευτικό, δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος στη Γάζα, η Χαμάς θα παραμείνει στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα