ΑΘΗΝΑ
09:38
|
03.05.2024
Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στη ζώνη Σένγκεν χωρίς την άδεια της ανακριτικής αρχής ανακοίνωσε απόψε το Εφετείο Βρυξελλών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Με απόφαση του Εφετείου των Βρυξελλών, η κυρία Εύα Καϊλή μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στην ζώνη Σένγκεν χωρίς την άδεια της ανακριτικής αρχής».

Αυτό αναφέρουν απόψε σε γραπτή δήλωσή τους οι συνήγοροι της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ευρωβουλευτής που είχε διαγραφεί λόγω της υπόθεσης από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η εξέλιξη δρομολογείται ένα μήνα αφότου οι βελγικές αρχές αποφάσισαν στις 25 Μαΐου ότι Καϊλή μπορεί να βγάλει και το ηλεκτρονικό βραχιολάκι επιτήρησης,  αλλά με περιοριστικούς όρους.

Την ίδια μέρα η ευρωβουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου κλήθηκε να παραδώσει τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την ηλεκτρονική επιτήρηση.

Χτες, πάντως, η Εύα Καϊλή στον λογαριασμό της στο Twitter έκανε μία ανάρτηση από άρθρο της ιταλικής εφημερίδας Κοριέρε ντε λα Σέρα που αφήνει αιχμές για διαπλοκές με άρωμα μασονίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα