ΑΘΗΝΑ
06:49
|
05.05.2024
Μία ημέρα μετά την τιμή της υπουργοποίησής της από τον Πρωθυπουργό χάνει… την ορκωμοσία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

H Ειρήνη Αγαπηδάκη, η νέα υφυπουργός Υγείας, διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό SARS-CoV-2 και δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία της κυβέρνησης. Το ανακοίνωσε η ίδια, σχολιάζοντας ότι τρία χρόνια δεν είχε κολλήσει αλλά… τώρα τα κατάφερε!

Να σημειώσουμε ότι τρία χρόνια ήταν εκτός υπουργικού συμβουλίου και λογικά χθες Δευτέρα 26/6 θα προηγήθηκε το τηλεφώνημα-πρόσκληση από τον επανεκλεγέντα Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Τρία χρόνια δεν κόλλησα Covid και τα κατάφερα τώρα. Μπράβο Φαίδων! Θα περάσει κι αυτό και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με αφοσίωση, όπως πάντα. Είναι σπουδαία η τιμή που μου έκανε ο Πρωθυπουργός και θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δικαιώσω την επιλογή του. Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές και τη στήριξη, μου δίνουν δύναμη, αναφέρει η δήλωση της κ. Αγαπηδάκη.

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, υπήρξε γ.γ. του υπουργείου Υγείας και επελέγη για να συνδράμει στην εκπλήρωση των στόχων-μεταρρυθμίσεων που θα τεθούν από τη νέα κυβέρνηση της ΝΔ. Η Υγεία είχε χαρακτηριστεί προεκλογικά από τον κ. Μητσοτάκη «προσωπικό» του «πρότζεκτ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Ανδρουλάκης: Την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα