ΑΘΗΝΑ
22:06
|
08.05.2024
Συνεργεία του δήμου Αθηναίων απέκλεισαν με περίφραξη την είσοδο στον χώρο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περίφραξη στο Πάρκο Δρακόπουλου, υπό την προστασία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, έβαλαν σήμερα το πρωί εργολάβος και κλιμάκιο της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων.

Παρά τις διαμαρτυρίες κατοίκων που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο από πολύ νωρίς, τοποθετήθηκε πλαστικό δίχτυ, απαγορεύοντας την είσοδο στον ελεύθερο χώρο του πρώην εργοστασίου, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες του νέου σχεδίου «ανάπλασης».

Όπως καταγγέλλουν μέλη της συνέλευσης υπεράσπισης του χώρου, στην μελέτη του έργου «βιτρίνα» περιλαμβάνεται το ξήλωμα, ξανά, της παιδικής χαράς που οι ίδιοι τοποθέτησαν πριν μερικούς μήνες, το κόψιμο ώριμων δέντρων και όσων φυτεύτηκαν από τη συνέλευση τα τελευταία χρόνια, την αποψίλωση των υφιστάμενων θάμνων και την τοποθέτηση τσιμέντου και βιομηχανικών υλικών στο έδαφος.

«Επίσης, η περίφραξη περιλαμβάνει την απαγόρευση εισόδου στο χώρο του πάρκου για όσο θα διαρκούν τα έργα με πρόσχημα την ασφάλεια με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των κατοίκων από την παιδική χαρά και τους υπόλοιπους ελεύθερους χώρους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση..

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, λέει το ΚΚΕ

Τον Ιμάμογλου συνάντησε σήμερα ο Δήμαρχος Αθηναίων

Τουρκική NAVTEX στο κεντρικό Αιγαίο πριν την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα