ΑΘΗΝΑ
14:59
|
24.05.2024
Τα τρένα κινούνταν με χαμηλή  ταχύτητα και γι‘ αυτό πρόλαβαν να ακινητοποιήσουν τους συρμούς 100 μέτρα πριν την πιθανή σύγκρουση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα παθήματα δε φαίνεται να γίνονται μαθήματα ούτε για την Hellenic Train αλλά ούτε και για τη δεύτερη θητεία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς παρά λίγον σήμερα να είχαμε νέα σιδηροδρομική τραγωδία στη Λάρισα που αποτράπηκε χάρη στην έγκαιρη αντίδραση των μηχανοδηγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας,larissanet.gr, το συμβάν καταγράφηκε αργά απόψε γύρω στις 20.00 το βράδυ, όταν δύο επιβατικές αμαξοστοιχίες κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση αλλά στην ίδια γραμμή στον σταθμό του Μεζούρλου στη Λάρισα.

Το ευτύχημα της υπόθεσης ήταν πως τα τρένα κινούνταν με χαμηλή  ταχύτητα επειδή μόλις είχαν μπει σε αστικό ιστό και γι‘ αυτό πρόλαβαν να ακινητοποιήσουν τους συρμούς 100 μέτρα πριν την πιθανή σύγκρουση.

Όπως διαπιστώνει και η τοπική εφημερίδα, πριν περάσουν τέσσερις μήνες από το τραγικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, στον πολύπαθο ΟΣΕ που μετονομάστηκε σε Hellenic Train δεν έχει αλλάξει εντελώς τίποτα, παρά τις βαρύγδουπες κυβερνητικές εξαγγελίες των περασμένων μηνών και τις «διαβεβαιώσεις» των «υπευθύνων».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρεκόρ στον Τουρισμό: «Εφχάριστο» Ελλάδα

Νέα επίθεση με μαχαίρι στην Κίνα-Οκτώ νεκροί και ένας τραυματίας

Αγιοποιείται 15χρονος «influencer του Θεού» από το Βατικανό

Διακοπή νερού στον Δήμο Αθηναίων την Κυριακή 26 Μαΐου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα