ΑΘΗΝΑ
03:27
|
08.05.2024
Ο 27χρονος σκοτώθηκε ακαριαία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αξιωματούχοι στο Τέξας αποφάνθηκαν ότι ο τραγικός θάνατος ενός 27χρονου εργολαβικού εργαζόμενου στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο, ο οποίος αναρροφήθηκε από κινητήρα τζετ, ήταν αυτοκτονία.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής καθώς ένα αεροπλάνο της Delta Airlines κινείτο προς έναν τερματικό σταθμό αμέσως μετά την άφιξή του από το Λος Άντζελες. Σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (NTSB), ο εργάτης του πληρώματος εδάφους Ντέιβιντ Ρένερ «καταπόθηκε» από τον κινητήρα του αεροπλάνου καθώς εκείνο πλησίαζε στην πύλη λίγο πριν τις 22:30. Πέθανε ακαριαία.

Ενώ το αεροδρόμιο αρχικά περιέγραψε το επεισόδιο ως δυστύχημα, ένας υπάλληλος στο ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Μπέξαρ δήλωσε στο CNN τη Δευτέρα ότι ο θάνατος προσδιορίστηκε ως αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, μια έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι ο Ρένερ άφησε πίσω του ένα σημείωμα αυτοκτονίας. Οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου φέρεται να ερεύνησαν για να προσδιορίσουν εάν υπάρχει κάτι ύποπτο, αλλά οι ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών έκριναν επίσης ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Ο Ρένερ εργαζόταν στην Unifi Aviation, η οποία παρέχει διάφορες υπηρεσίες στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο. Η εταιρεία εξέδωσε μια σύντομη δήλωση δηλώνοντας λύπη για το θάνατο και υποστηρίζοντας ότι «αυτό το περιστατικό δεν σχετίζεται με τις επιχειρησιακές διαδικασίες, τις διαδικασίες ασφαλείας και τις πολιτικές της Unifi».

«Η καρδιά μας είναι στην οικογένεια του εκλιπόντος και παραμένουμε προσηλωμένοι στην υποστήριξη των εργαζομένων μας στο έδαφος και στη διασφάλιση της φροντίδας τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η εταιρεία σε δήλωση στο CNN. «Από την αρχική μας έρευνα, αυτό το περιστατικό δεν είχε σχέση με τις επιχειρησιακές διαδικασίες, τις διαδικασίες ασφαλείας και τις πολιτικές της Unifi. Από σεβασμό προς τον αποθανόντα, δεν θα κοινοποιήσουμε πρόσθετες πληροφορίες. Ενώ η αστυνομία και άλλοι αξιωματούχοι συνεχίζουν να ερευνούν αυτό το περιστατικό, είμαστε στη διάθεσή τους για να τους δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες».

Ένας εκπρόσωπος του Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών δήλωσε αρχικά ότι θα υπάρξει έρευνα για να προσδιοριστεί τι ακριβώς συνέβη, αλλά επανερχόμενος στο θέμα αργότερα δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει έρευνα, καθώς «δεν υπήρχαν ζητήματα ασφάλειας ούτε γύρω από το αεροπλάνο ούτε από το αεροδρόμιο» τη στιγμή του τραγικού συμβάντος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα