ΑΘΗΝΑ
12:00
|
12.05.2024
Το ταλαιπωρημένο σκυλί βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του Ζακυνθινού Ομίλου Μέριμνας Ζωών και λαμβάνει όλες τις απαραίτητες φροντίδες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε σε 75χρονος στη Ζάκυνθο, ο οποίος έσερνε σκύλο τον οποίο είχε δεμένο στο πίσω μέρος αυτοκινήτου που οδηγούσε, στην περιοχή Γαϊτάνι.

Την θηριώδη πράξη του 75χρονου βιντεοσκόπησαν πολίτες οι οποίοι ακινητοποίησαν το όχημα και στη συνέχεια έδωσαν το βίντεο στον Ζακυνθινό Όμιλο Μέριμνας Ζώων, ο οποίος κίνησε τις νόμιμες διαδικασίες που οδήγησαν στην σύλληψη του δράστη από αστυνομικούς του ΑΤ Ζακύνθου, που σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων.

Το ταλαιπωρημένο σκυλί, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του Ζακυνθινού Ομίλου Μέριμνας Ζωών και λαμβάνει όλες τις απαραίτητες φροντίδες μετά την κακοποίηση που δέχτηκε.

Σύμφωνα με τον σύλλογο, το σκυλί είναι μεγάλο σε ηλικία, έχει ήδη εξεταστεί από κτηνίατρο, φέρει ελαφρά καψίματα στα πέλματα του και δε μπορεί να σταθεί όρθιο για πολλή ώρα, ενώ αναμένεται να γίνουν και περαιτέρω εξετάσεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινά τανκς εισέβαλαν στο προσφυγικό στρατόπεδο της Τζαμπάλια

Ρόδος: Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις η Πυροσβεστική

Μαζικός βομβαρδισμός του Μπέλγκοροντ από τις Ουκρανικές δυνάμεις

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα