ΑΘΗΝΑ
22:31
|
30.04.2024
Αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες έφτασαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, στον οποίο βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 60.000€.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνελήφθη, σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου 30χρονος Έλληνας για παράβαση των νομοθεσιών περί ζωοκτονίας και περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Ο ύποπτος το βράδυ της προηγούμενης ημέρας συνελήφθη σε παραποτάμια περιοχή της πόλης του Βόλου, όπου βρέθηκαν δύο άλογα, ιδιοκτησίας του, ένα εκ των οποίων νεκρό και το άλλο εν ζωή, περιδεμένο με σκοινί.

Την υπόθεση γνωστοποίησε η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου που ανέφερε ότι ειδοποιήθηκε από την αστυνομία, επειδή κάποιος έδεσε δύο άλογα στον Κραυσίδωνα.

Μας ειδοποίησαν από την αστυνομία ,κάποιος έδεσε 2 αλόγα στον Κραυσίδωνα περιοχή Τσαλαπάτα ,το ένα μπλέχτηκε στα σχοινιά και πνίγηκε, το άλλο είναι σε σοκ, υπάρχει κάποιος να βοηθήσει που έχει εγκαταστάσεις για αλόγα να το φιλοξενήσει; παίρνουμε ιππικό αλλά δεν το σηκώνουν ,ζητάμε βοήθεια για το ζωάκι, ανέφερε η ειδοποίησης της Φιλοζωικής Ομάδας.  

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, σε βάρος του οποίου βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 60.000 ευρώ.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Σε βάρος του δράστη επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 60.000 ευρώ. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Πορεία κατά της καταστολής στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Μυστήριο με ανεύρεση νεκρού 39χρονου στο λιμάνι της Ραφήνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα