ΑΘΗΝΑ
05:22
|
28.04.2024
Στην Εισαγγελία Ρόδου αναμένεται να κατατεθούν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για την υπόθεση του beach bar που έβαζε τους εργαζομένους τους να σερβίρουν σε πλωτές ξαπλώστρες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Εισαγγελία Ρόδου αναμένεται να κατατεθούν σήμερα, Δευτέρα (3/7) τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για την υπόθεση του beach bar, που έβαζε εργαζομένους να σερβίρουν σε πλωτές ξαπλώστρες, οι οποίες είχαν τοποθετηθεί παράνομα μέσα στη θάλασσα. 

Ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ρόδου Θανάσης Σταμούλης σε δήλωσή του για το περιστατικό που προκάλεσε σειρά αντιδράσεων, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν είχαν πραγματοποιηθεί έλεγχοι, ενώ, μάλιστα άφησε αιχμές για απειλές και εκφοβισμούς και επεσήμανε πως «οι έλεγχοι θα γίνουν συνοδεία εισαγγελέα και λιμενικού».

Στον Εισαγγελέα πρόκειται να καταθέσουν ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Σταμούλης Αθανάσιος, μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΚΡ, Εγγλέζο Παναγιώτη, το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους και αφορά το επίμαχο βίντεο.

Το Λιμενικό Σώμα, μετά από έλεγχο, επέβαλλε υψηλό διοικητικό πρόστιμο για παράνομη κατάληψη θαλάσσιου χώρου με αφορμή τις ξύλινες πλατφόρμες πάνω στις οποίες είχαν τοποθετηθεί ξαπλώστρες για τους πελάτες.

Ανάλογες παραβάσεις στην ίδια επιχείρηση είχαν διαπιστωθεί και σε ελέγχους που διενεργήθηκαν στις 16 Μαΐου και στις 21 Ιουνίου. Είχαν σχηματιστεί δικογραφίες μετά την επιβολή διοικητικών προστίμων με το δεύτερο να διπλασιάζεται σε ύψος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα